Goran Bregovic, cină de pomină cu o domnișoară și Dan Chișu, la restaurantul Harlequin

554
1
Goran Bregovic, cină de pomină cu o domnișoară și Dan Chișu, la restaurantul Harlequin - goranchisusilipanvineri-1312724131.jpg
Goran Bregivic a făcut senzație, vineri noapte, într-un club cunoscut din Mamaia. Alături de bandul său, "Wedding & Funeral Orchestra", a ținut în priză zeci de minute bune turiștii și constănțenii. Ce mai, a ieșit un super show, așa cum de altfel se aștepta toată lumea.

Vizita lui în Mamaia nu a fost însă foarte scurtă. Înainte de concert, Goran Bregovic a fost surprins petrecând aproximativ trei ore la Harlequin, unul dintre restaurantele cu pretenții din stațiune, loc ales adesea de numeroși artiști. A luat masa cu Dan Chișu și cu o superbă domnișoară. Din meniu nu au lipsit, se pare, specialitățile de pește marinat și mușchiul de vită.

Tot la Harlequin și-a făcut prezența, vineri seară, și Ovidiu Lipan Țăndărică. Artistul a schimbat câteva vorbe cu cei doi. Ulterior, acesta a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de acolo. 

Comentează știrea

jack
8 august 2011
Senzatie?

"Teapa" e termenul cel mai potrivit pt Bregovic & Co. Multa reclama unuia care nu stie deloc sa faca spectacol. Ma mir ca nu a plecat fluierat din "Tribute"!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5626 secunde