Se dă startul Festivalului Mangalia!

552
Se dă startul Festivalului Mangalia! - irisfestivalmangalia-1312724054.jpg
Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii stă să înceapă la Mangalia. În perioada 10 - 15 august, aici va avea loc cea de-a doua ediție a "Festivalului Mangalia", eveniment ce se va desfășura în Portul Turistic inaugurat la începutul lunii iulie.

Turiștii și mangalioții, dar de ce nu, și con-stănțenii care vor să-și petreacă măcar câteva seri în aer liber vor avea parte de mari surprize. La Mangalia ajung cu această ocazie nume importante ale muzicii românești, și nu numai, artiști foarte iubiți de români.

Iată și programul manifestării: 10 august - "Talent fără frontiere" - , este seara în care evoluează artiști laureați la diferite concursuri muzicale naționale și internaționale. Urcă pe scenă Bogdan Ota, Mihai Trăistariu, Nico, Rallsa, Lucia Dumitrescu și Radio Killer, dar și Antonia. Recital, Luminița Anghel!

Pe 11 august, în ziua "Radio Mix" avem parte de un spectacol de zile mari realizat în colaborare cu casele de discuri, în care sunt invitați unii dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Vorbim despre DJ Project, Connect R, Deepside Deejays, Fly Project, Leticia, Alex Anghel, Sylvie și alții. De această dată, în recital, Fragma!

12 august - "De la Mangalia… cu dragoste!" - este seara melodiilor de dragoste, în interpretarea unor artiști români foarte cunoscuți: Angela Similea, Ovidiu Komornik, Mirabela Dauer, Claudia Pavel, Raoul, Proconsul, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea. Recitalul acestei seri este susținut de Jan Keizer and Anny Schilder (BZN), interpreți ce constituie un simbol pentru generația anilor 80. La Mangalia vor răsuna hiturile ca "Blue eyes", "Dance, dance", "El condor pasa" și multe altele.

Super recitaluri Direcția 5 și Iris

13 august - "Party pe mare" - va fi o seară incendiară, în care spectatorii și telespectatorii se vor delecta cu cele mai diverse stiluri și ritmuri muzicale oferite de: Adrian Enache, Free DeeJais, Valentin Dinu, Amadeus, Florin Mureșan, Alexandra Ungureanu and Crush, Vlad Miriță, Ellie White. Cireașa de pe tort, Direcția 5 (recital)!

Urmează o altă seară, 14 august, la fel de deosebită - "Mangalia în haine de Gală" - seară în care vor urca pe scenă Dan Bălan, Pepe, ROA, Play&Win, Antonia, Voxis, Anda Adam. La final, un recital de excepție pe care mii de români îl așteaptă. La Mangalia urcă pe scenă legendara trupă Iris!

Nici o seară de folclor nu putea lipsi. Pe 15 august - "Mărie, dragă Mărie" - vor fi reprezentate toate zonele folclorice ale României, luate individual, dar și în interpretare de ansamblu, pe grupuri de interpreți.

Astfel, Festivalul Mangalia se poate lăuda cu muzică pe toate gusturile, așa că nu-l ratați! Prima ediție, cea de anul trecut a avut peste 125.000 de spectatori și peste 1.500.000 de telespectatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3551 secunde