Hrana, direct din grădină

63
Hrana, direct din grădină - hranagradina-1372936243.jpg

Articole recomandate

Hrana, direct din grădină este cea mai bună cale prin care copiii tăi vor deveni mai sănătoși, mai deschiși către nou și mai responsabili. Hrana, direct din grădină este cea mai bună metodă de a contracara reclamele nesfârșite la produse de tip fast food și alte alimente nesănătoase, cu care sunt bombardați zilnic copiii tăi. Ideal ar fi să-i înveți cum să obțină alimentele, cel puțin o parte dintre ele, direct din grădină.

O metodă simplă prin care îi poți determina să îngrijească propria grădină de legume și fructe este să alegeți unul dintre felurile lor preferate de mâncare, de exemplu, pizza sau salată de fructe și să vă gândiți care dintre ingrediente ar putea fi obținute direct din grădină.

Pentru o pizza delicioasă și sănătoasă pot crește plante aromatice, legume, precum roșii, ardei, fasole, mazăre, chiar și ciuperci, iar pentru o salată de fructe proaspete și aromate, le poți da în grijă pomi fructiferi pitici, tufele de fructe de pădure sau o mică brazdă cu căpșuni.

O altă soluție ar fi îngrijirea unei brazde cu flori comes-tibile, din care puteți prepara diverse dulciuri.

Alege pentru grădina copiilor un loc în apropierea casei, eventual, chiar în dreptul ferestrei de la bucătărie, astfel îi vei avea în permanentă supraveghere.

Copiii sunt atrași în mod irezistibil de animale și adoră să se joace cu ele. Iată o modalitate perfectă prin care îi poți învăța să devină responsabili fără ca acest lucru să li se pară o corvoadă. Așa că deprinde-i treptat cu sarcini ușoare și plăcute: să pregătească mâncarea și să dea apă la animalele din curte, să adune zilnic ouăle proaspete într-un coșuleț sau să-l pieptene pe Grivei.

(sursa:www.casa-gradina.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cum îngrijim plantele vara
Marţi, 11 Iunie 2013
Stire din Diverse : Regulile curățeniei perfecte
Miercuri, 08 Mai 2013
Stire din Diverse : Ce lucrări  se fac în luna mai
Pagina a fost generata in 3.6533 secunde