Regulile curățeniei perfecte

323
Regulile curățeniei perfecte - 10iunieregulicuratenie-1370860662.jpg

Articole recomandate

Fără doar și poate, dormitorul este cel care are nevoie de atenție maximă. Aceasta deoarece în pat, deci într-un perimetru restrâns, veți petrece cel puțin opt ore, iar în acest interval, concentrația de acarieni este constantă. Ce înseamnă această atenție specială? În primul rând, că salteaua și perna pe care dormiți trebuie aspirate. În plus, alegeți perne sintetice și nu din puf: acarienii se hrănesc cu substanțe organice, deci și cu cele din puf.

Schimbarea așternuturilor. Ideal ar fi să puneți așternuturi curate de două ori pe săptămână. În dormitor, aspirați pereții, tavanul și toate obiectele din cameră, inclusiv lustra. Obiectele care permit se șterg cu o soluție pe bază de clor. De asemenea, după ce aspirați, spălați parchetul sau dușumeaua tot cu o soluție pe bază de clor, pentru că distruge acarienii.

Acarienii iubesc mucegaiurile. Ciupercile sau mucegaiurile se răspândesc pe calea aerului, prin spori, și ajung astfel în spațiile de locuit, unde, în condiții propice de temperatură și umiditate, se răspândesc practic fără limită. Mucegaiurile se distrug prin aerisire, dar și prin curățarea suprafețelor cu o soluție pe bază de clor.

Baia poate fi periculoasă. Pentru o persoană cu alergii respiratorii, o baie neigienizată și neaerisită este un spațiu extrem de periculos. În primul rând, baia trebuie să fie tapetată complet cu faianță și să aibă un sistem de aerisire - ori un geam mic, ori un ventilator care să meargă inclusiv noaptea. Spălați pe jos cu o soluție de curățenie pe bază de clor, care  igienizează optim spațiul.

Important! O persoană cu o alergie respiratorie la acarieni sau la mucegaiuri nu va face niciodată curățenie, deoarece va veni în contact cu prea mulți alergeni!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Mai 2013
Stire din Diverse : Ce lucrări  se fac în luna mai
Pagina a fost generata in 3.2078 secunde