De ce e bine să aveți oglinzi în casă

428
De ce e bine să aveți oglinzi în casă - m002oglinda-1369861622.jpg
Oglinda nu este făcută doar să reflecte imaginea. Mărește spațiul, pune în evidență anumite zone și decorează pereții. Trebuie doar să știi cum să o pui și unde, cât să fie de mare sau din ce să fie rama. În living, oglinda se poate regăsi în ușile mobilierului din jurul plasmei. Una fumurie arată foarte elegant și-ți reflectă canapeaua. De asemenea, poți folosi, ca decorațiune, oglinzi în tot felul de forme - cercuri unite între ele, cioburi sparte și lipite cu pietricele colorate, ca un tablou. Sau poți picta și orna rama deja existentă cu mozaic sau nisip colorat. Oglinda clasică, mai mare, care se agață de pere-te, nu se pune lângă plasmă, ci deasupra canapelei sau lângă masa de dining. Dacă vrei să luminezi camera, o poți pune pe partea opusă ferestrei.

În dormitor, specialiștii recomandă ca oglinda să fie pusă pe ușa de la dressing. Alegeți una fumurie, nu clară, întrucât e mai caldă și mai elegantă. Mai poate exista o oglindă ovală sau dreptunghiulară, încorpo-rată într-un corp de machiaj. Acesta se pune în colțul din dreapta sau din stânga al peretelui cu fereastra, astfel încât lumina să vină din lateral, nu din spate.

În baie, dacă aceasta este mică, oglinda se pune pe tot peretele pe care e chiuveta. Se mai pot pune oglinzi pe ușile dulăpioarelor sau pe ușă. Nu exagera, totuși. Dacă ai oglinzi pe mai mult de doi pereți, devine obositor.

În hol, dacă zona e mică, oglinda poate fi încorporată în mobilier. Dacă holul e mare, merge o oglindă înaltă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Idei pentru a-ți decora singur casa
Pagina a fost generata in 1.2843 secunde