Idei pentru a-ți decora singur casa

659
Idei pentru a-ți decora singur casa - doucecasadecormadrid-1364851700.jpg
Idei simple și ieftine de design interior, pentru amatori. Uită de vremurile când trebuia să cheltui o avere pentru a-ți renova camera. Citește următoarele idei ieftine de decor pentru amatori, pentru a-ți stimula creativitatea, oferite de mayra.ro.

Pentru un decor potrivit personalității tale, poți găsi soluții nou-nouțe, adăugându-i casei tale un accent colorat și strălucitor.

Pereții banali îți pot da dureri de cap, în special dacă dorești să îți transformi dormitorul sau sufrageria într-un loc în care să-ți petreci timpul cu prietenii și familia. Dă-i casei tale un suflu nou, prin crearea celor mai ieftine idei de decor.

Opțiunile prezentate mai jos sunt perfecte pentru personalizarea camerelor. Asigură-te că nuanțele pereților și culoarea altor accesorii decorative se potrivesc cu preferințele și personalitatea ta. Simte-te liberă să-ți încerci dexteritatea prin punerea în practică a unor idei decorative simple sau mai complexe. Acest decor de perete, de exemplu, este realizat din sticlă (sau înlocuitor) și forme pentru cupcakes.

Fii creativ în reciclarea lucrurilor vechi. Folosește articole metalice, din hârtie sau din alte materiale, pentru a da camerei un aer de unicitate. Dacă-ți place designul interior modern și eclectic, folosește culori vibrante. Pe de altă parte, dacă vrei să creezi în dormitor sau în sufragerie o atmosfera mai senzuală, folosește nuanțe pastelate și calde. În mod garantat vei avea o experiență plăcută ochiului. (sursa: mayra.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3511 secunde