Hyundai iese în lume cu noul ix35

241
Hyundai iese în lume cu noul ix35 - hyundai-1362322506.jpg
Hyundai a publicat prima imagine cu noul ix35, înaintea debutului internațional din cadrul Salonului Auto de la Geneva 2013. Noul ix35 este prezentat la trei ani după lansarea SUV-ului Hyundai de segment C și include o gamă largă de îmbunătățiri tehnice.

Noul ix35 - model "fabricat pentru Europa" - dispune de o gamă de motorizări îmbunătățite, incluzând noul propulsor alimentat cu benzină, dezvoltat în Europa, 2.0-litri GDI (injecție directă de benzină), care oferă o putere mai mare, dar este totodată mai economic decât cel pe care îl înlocuiește. Motorul diesel "R" beneficiază de o tehnologie curată de tip LP-EGR (reciclarea gazelor de eșapament).


Pentru a aduce mai multe îmbunătățiri dinamicii și manevrabilității, noul ix35 beneficiază de sistemul Hyundai de direcție cu trei moduri de operare - FLEX STEER. Șoferii pot alege între modurile Normal, Confort sau Sport, pentru a personaliza nivelul de răspuns și experiența generală de condus.

Farurile Bi-Xenon și sistemul de afișare TFT oferă șoferului un câmp vizual mărit, în timp ce interiorul mașinii a trecut printr-o serie de îmbunătățiri semnificative dar și de detaliu, care punctează nivelul de calitate.

ix35 a devenit cel mai bine vândut model al mărcii în Europa până la momentul actual și va rămâne, în continuare, extrem de popular în rândul clienților Hyundai - cu peste 87.000 unități vândute în 2012. A fost primul model Hyundai care a prezentat formă de design "sculptură fluidă", element de design pe care îl păstrează și noul ix35, incluzând aici grilă hexagonală frontală - marcă distinctivă a companiei. Modelul a fost conceput și dezvoltat în Germania și produs la fabrica companiei din Cehia.

Allan Rushforth, vicepreședintele Hyundai Motor Europe, a declarat: "Noul ix35 este un model important pentru Hyundai în Europa. Luând în considerare că varianta anterioară s-a bucurat de succes la nivel regional, ne-am asigurat că îmbunătățirile aduse noului model vor menține această popularitate. Aspectul, dinamica și noile caracteristici tehnice ale ix35 garantează faptul că acest model își va păstra elementele care l-au promovat anterior și, în același timp, va oferi clienților o variantă mult mai atrăgătoare de achiziție. ix35 a fost un model marcant pentru Hyundai. A permis schimbarea percepțiilor consumatorilor asupra gamei la nivel regional, prin calitatea europeană și prin designul atrăgător al formei "sculptură fluidă". Modelul ix35, cu noua gamă de motorizări îmbunătățită, cu ajustările rafinate la nivel interior și cu aspectul elegant, va atrage o nouă categorie de clienți în Europa."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cea mai economică mașină din lume
Pagina a fost generata in 0.5199 secunde