Spectacolul "Casa părintească nu se vinde"

Irina Loghin și Fuego revin pe scena Casei de Cultură

520
Irina Loghin și Fuego revin în forță pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, cu un spectacol de zile mari: "Casa părintească nu se vinde". Concertul extraordinar va avea loc vineri, 19 august, de la ora 20.00.
Biletele costă 35 și 40 de lei și s-au pus deja în vânzare, la Casa de Cultură. Pentru pensionari, există o ofertă specială: doi pe loc (bilet în valoare de 40 de lei).
"Acum, în preajma marii sărbători a Sfintei Maria, în care cu toții trebuie să fim mai buni, mai generoși, mai toleranți, într-un moment în care trebuie să acordăm mai multă atenție familiei, cel mai frumos cadou care poate fi oferit celor care poartă numele de Maria și Marin, părinților sau bunicilor este un bilet la spectacolul cu Irina Loghin și Fuego. De fiecare dată când acești doi mari artiști au concertat la Constanța, sala a fost arhiplină. Sunt convins că așa va fi și de această dată. Vineri, 19 august, toată lumea este invitată la spectacol", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul Casei de Cultură din Constanța, Gheorghe Ungureanu.

Programat inițial în data de 4 august, spectacolul "Egoistul", cu maestrul Radu Beligan în prim-plan, va avea loc luna viitoare, pe 12 septembrie. Biletele pot fi achiziționate de la Casa de Cultură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 August 2011
Stire din Social : Mâine plouă pe litoral
Pagina a fost generata in 0.7159 secunde