Iris vine sâmbătă la Mamaia

2155
Trupa Iris și JK, alias, Robbie Williams, cântă la Mamaia, în cea de-a doua zi a evenimentului Jack Daniel’s Studio No.7 Experience. Organizatorii evenimentului doresc să redea povestea omului din spatele whiskey-ului, să creeze un ambient relaxant, să antreneze vizitatorii în jocuri și concursuri inspirate din cultura și tradiția Jack, să le ofere savoarea whiskey-ului acompaniat de alte arome îmbietoare și, desigur, de o muzică de calitate.
Cristi Minculescu, voce, Nelu Dumitrescu, tobe, Valter Popa, chitară, Doru "Boro" Borobeica, chitară bas, și Relu Marin, clape, vor urca pe scena amplasată pe plaja Cucaracha, sâmbătă, 22 august. Tot sâmbătă va cânta și JK.
Dacă trupa Iris nu mai are nevoie de nicio prezentare, despre JK as Robbie Willians vă putem spune că este cel care prin concertele și aparițiile lui îi aduce un tribut lui Robbie Williams. Dincolo de asemănarea frapantă cu artistul "original", JK reușește să reproducă impecabil repertoriul lui Robbie Williams, surprinzând nu doar inflexiunile vocii acestuia, dar și carisma și coregrafia artistului. Din anul 2002, JK a cântat live în fața a mai mult de 1,5 milioane de oameni din 14 țări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 August 2009
Stire din Diverse : Super party-uri la malul mării
Miercuri, 22 Iulie 2009
Stire din Diverse : ATB vine la Mamaia
Pagina a fost generata in 0.3334 secunde