Super party-uri la malul mării

880
Super party-uri la malul mării - 572b2297b5fcd241d2c8b328f83948d1.jpg
Dacă vrei să iei parte la marile nebunii care se petrec la malul mării, atunci fă-ți rezervare din timp pentru a nu rata evenimentele de excepție.
Fanii trupei Paraziții au posibilitatea să-i asculte pe cei trei băieți, diseară, în Discoteca Tineretului din stațiunea Costinești. Dacă nu ai timp să vii la mare până diseară, până vineri, cu siguranță, poți să-ți reprogramezi timpul liber, astfel încât să ajungi la concertul Paraziții din stațiunea Mamaia, din Wish Summer Club. Același club vă invită, sâmbătă, 8 august, să-l ascultați pe celebrul cântăreț american James Smith, care va susține un concert live incendiar.
Împătimiții DJ-ului, producătorului și remixer-ului Sasha pot veni pe litoral, sâmbătă, 8 august, să-l asculte pe unul dintre cei mai inspirați artiști ai muzicii electronice actuale. Sasha revine cu producții fresh în setul său și, dacă vrei să-l asculți, poți cumpăra un bilet în schimbul sumei de 30 de lei, până la ora 01,00, și 50 de lei, după această oră.
Tot sâmbătă, 8 august, Grimus va susține un concert la terasa H2O din stațiunea Mamaia.
Pentru prima dată într-un concert în România, Kelly Rowland vine în Club Bamboo Mamaia, într-un concert live excepțional, vineri, 7 august. Prețul unui bilet la ineditul concert este de 50 de lei.
Un eveniment unic pe litoral, în acest week-end, este cel organizat de Club Expirat, din Vama Veche, care vă invită la Chill by the Sea, sâmbătă, 8 august, începând cu ora 19,00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Iulie 2009
Stire din Diverse : ATB vine la Mamaia
Pagina a fost generata in 0.3668 secunde