La regim, împreună cu partenerul!

130
La regim, împreună cu partenerul! - dietapartener-1414427926.jpg
Ai început o dietă și vrei ca partenerul de viață să ți se alăture? Iată cum să îl convingi să țineți dieta împreună, potrivit hrrp://www.cosmopolitan.ro:
Truc! Cel mai important lucru când începem o dietă este să nu cădem pradă ispitei de a trișa. Pentru multe persoane, acest lucru poate fi destul de greu, în special dacă locuiesc cu cineva care, deși le susține, nu urmează aceeași dietă. De aceea, este recomandat ca atunci când vrei să îți schimbi alimentația, să faci curățenie în bucătărie pentru a scăpa de mâncărurile la care ai decis să renunți, însă nu poți face acest lucru dacă stai cu partenerul sau soțul. Din acest motiv, poate vrei să încerci să îl convingi să țină și el o dietă... Dar cum faci asta?
Să nu sune a obligație
În primul rând, trebuie să ai grijă cum îl abordezi. Nu este corect față de el să îl obligi să țină o dietă doar pentru a-ți fi mai ușor. Explică-i motivele pentru care ai decis să îți schimbi alimentația și concentrează-te pe anumite aspecte care l-ar interesa și pe el. Indiferent dacă ții un regim vegetarian din dragoste pentru animale, dieta X pentru fii mai sănătoasă sau dieta Y pentru a da jos câteva kilograme, dacă vrei ca el să ți se alăture este nevoie să vrea cu adevărat, nu să fie obligat. Apoi, stabiliți niște obiective clare și realiste, care să vă motiveze pe amândoi. Dacă mâncați zi de zi carne și decideți să fiți vegetarieni, poate că vă va fi greu să renunțați dintr-o dată. La fel și în cazul mâncărurilor nesănătoase de tip fast food. Pentru început, puteți renunța la câte un aliment pe săptămână sau să țineți dieta o zi pe săptămână, apoi două, apoi trei și așa mai departe.
Nu forța nota
Nu vă gândiți că veți slăbi 20 de kilograme în două luni, pentru că veți fi demoralizați când nu veți reuși. În schimb, stabiliți un obiectiv foarte ușor de realizat, care vă va motiva mai mult - 3 kilograme în prima lună, de exemplu. De asemenea, trebuie să ai răbdare cu el. Poate că tu îți poți schimba obiceiurile peste noapte, însă asta nu înseamnă că și lui îi va fi ușor. Nu îl stresa prea mult și nu te supăra dacă nu ține pasul cu tine. În schimb, răsplătiți-vă unul pe celălalt atunci când vă descurcați bine.
În plus, nu uita de importanța sportului!
IMPORTANT! Dacă vreți să țineți o dietă pentru a slăbi, nu ajunge doar să vă schimbați obiceiurile alimentare. Ieșiți împreună la alergat sau cu rolele, mergeți împreună la sală sau... faceți mai mult sex - e plăcut și ardeți destul de multe calorii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7 secunde