Ce ar trebui să știi despre ceaiurile pentru slăbit

208
Ce ar trebui să știi despre ceaiurile pentru slăbit - ceaiurislabit-1414427880.jpg

Articole recomandate

Despre ceaiurile de slăbit s-a vorbit mult, și pro, și contra. Totuși, acestea prezintă și o serie de avantaje. Iată câteva, menționate de Click sănătate:
1.Ameliorează metabolismul – de la Madonna până la Robbie Williams, se pare că și vedetele sunt încântate de această metodă de a slăbi. Timp de ani de zile, fotomodelul Sophie Dahl a militat pentru consumul de ceaiuri după ce a susținut că ceaiul verde i-a rezolvat problemele cu metabolismul și a ajutat-o să slăbească. 
2.Ard caloriile – chiar dacă ceaiul verde a devenit faimos întrucât a fost promovat de vedete, nu este singurul ceai considerat benefic pentru persoanele care mai doresc să piardă în greutate. O simple cercetare online îți va dezvălui sute de ceaiuri care promit o pierdere în greutate.
3. Reducerea colesterolului,detoxifierea și pierderea apetitului, sunt alte beneficii ale ceaiurilor poentru slăbite. De exemplu, ceaiul de Feiyan, provenit din China, include ceai verde și frunze de lotus și promite foarte multe avantaje pentru sănătate, fiind considerat o metodă eficientă pentru a scăpa de kilogramele în plus.
4. Energizante. Ceaiul de Porangaba (un oraș din Sao Paolo, Brazilia) a ajuns în centrul atenției după ce multe brazilience frumoase au fost văzute consumându-l pe plajele din Rio de Janeiro. Această băutură, care este făcută din frunzele unui copac de talie mică ce crește în zona Amazonului, pare să taie pofta de mâncare și să mărească nivelul energiei din organism.
Dezavantaje
Atunci când vine vorba de o siluetă de invidiat fără exerciții fizice și fără o dietă drastică, lucrurile par aproape imposibile. Majoritatea experților afirmă că ceaiurile pentru slăbit sunt acoperite de promisiuni false. Mai mult, s-ar părea că anumite ceaiuri pentru slăbit pe bază de plante pot face mai mult rău decât bine, deoarece au efecte laxative și diuretice. Este bine să te ferești de combinații de ceaiuri nemaiîntâlnite deoarece ele pot avea efecte secundare precum urinatul în exces, diareea și crampele abdominale. De preferat ar fi să discuți cu un nutriționist înainte de a trece la… o cură de ceaiuri de slăbit sau măcar să porți o discuție pe această temă cu medicul de familie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Diverse : Ceaiuri pentru combaterea colicilor
Miercuri, 20 August 2014
Stire din Sănătate : Ceaiul negru, benefic diabeticilor?
Vineri, 27 Iunie 2014
Stire din Sănătate : Ceaiuri excelente pentru digestie
Pagina a fost generata in 1.6442 secunde