Prepară acasă un ceai sănătos de slăbit

430
Prepară acasă un ceai sănătos de slăbit - 23septceaislabit-1379955009.jpg

Articole recomandate

În loc să apelezi la pastile de slăbit scumpe și periculoase, prepară-ți singură un ceai de slăbit eficient, natural și mai ieftin. Un ceai de slăbit sănătos și eficient poate să conțină, potrivit Unica.ro, următoarele plante: Urzica. Este hrănitoare și, da-torită conținutului mare de clo-rofilă, este o bună sursă de anti-oxidanți, vitamine și minerale. Pentru că sprijină activitatea fi-catului și rinichilor, are efect detoxifiant. 

Senna este o plantă cunoscută pentru efectul laxativ ușor.

Păpădia neutralizează acid-tatea din sânge și este una din plantele cele mai potrivite pentru detoxifiere. Conține vitamine și minerale. Ghimbirul te ajută să elimini toxinele, mai ales cele de la nivelul tractului digestiv. Este foarte bun și pentru circulație.

Feniculul este un remediu cunoscut pentru problemele de digestie și ajută la reglarea poftei de mâncare. Sprijină activitatea rinichilor.

Rețeta de preparare a ceaiului

Ai nevoie de ceaiuri din plantele de mai sus din cele care se vând vărsate (NU la pliculețe), pentru că va trebui să le combini respectând următoarele proporții: o parte frunze de senna; o parte frunze de păpădie; jumătate parte rădăcină de ghimbir; un sfert parte semințe de fenicul. Din amestecul acestor plante prepară o infuzie, pe care ar fi bine să o bei neîndulcită sau îndulcită foarte puțin cu miere. Bea zilnic 500 mililitri din acest ceai, iar rezultatele nu vor intârzia să apară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Alimente sățioase cu puține calorii
Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cu ce fruct poți înlocui untul
Vineri, 20 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Dieta de detoxifiere cu struguri
Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Mâncăruri care alungă stresul
Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Fără gluten? Fără probleme!
Pagina a fost generata in 1.7128 secunde