Lucruri care îți arată că sunteți compatibili sexual

238
Lucruri care îți arată  că sunteți compatibili sexual - compatibilitatesexuala-1382887804.jpg

Articole recomandate

Atracția inițială joacă un rol foarte important în compatibilitatea sexuală, la fel ca și diferențele dintre personalitatea ta și a partenerului. Există însă unele semne în dormitor care îți arată dacă ai de-a face cu o compatibilitate reală sau unele diferențe majore sunt pur și simplu ascunse de entuziasmul de moment.

Ajungi la orgasm fără eforturi prea mari

Orgasmul nu este o condiție necesară pentru prima partidă sexuală, dar după ce tu și partenerul încercați de mai multe ori, ar fi bine să ajungi la orgasm fără eforturi prea mari.

Ai același ritm sexual cu partenerul

Chiar dacă accepți faptul că bărbații se grăbesc să sară peste preludiu, ritmul din timpul partidelor sexuale este important. Atunci când ajungi la orgasm de fiecare dată, acest detaliu poate fi nesemnificativ, dar când fiecare are un ritm propriu și sincronizarea este rară, compatibilitatea nu este deloc bună.

Libidoul crescut vă afectează în aceeași perioadă a zilei

În primele luni ale unei relații, fiecare partener face anumite compromisuri pe care nu le poate susține cu adevărat pe termen lung. Dacă tu vrei să faci sex doar noaptea, iar el preferă diminețile când tu vrei doar să dormi, lucrurile se pot complica pe termen lung.

Nu aveți preferințe complet diferite pentru sex

Fiecare partener are așteptări pentru momentele de după orgasm, iar dezamăgirea poate crea de multe ori probleme. Cea mai mare problemă apare atunci când unul dintre parteneri vrea neapărat să stea într-o îmbrățișare, iar celalalt vrea mai multă distanță.

Aveți o atitudine similară față de experiențele noi

Pe termen lung, elementul cheie al compatibilității în dormitor ține de atitudinea față de experiențele noi. Rutina sexuală afectează orice cuplu în care viața sexuală stagnează, astfel că este important să știi cât mai repede care este părerea partenerului cu privire la jucării sexuale, la poziții noi sau la alte jocuri care pot deveni picanterii necesare mai târziu.

(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Învață să alungi lenea de dimineață
Luni, 28 Octombrie 2013
Stire din Fun : Cum să te desparți de o nimfomană
Pagina a fost generata in 1.8042 secunde