Cum să te desparți de o nimfomană

1537
1
Cum să te desparți de o nimfomană - cumsatedesparti-1382876523.jpg

Articole recomandate

Bărbații consideră adesea că a se despărți de o femeie este cea mai dificilă parte a unei prime întâlniri. Cel mai aproape de a-i spune unei femei că s-a terminat înainte de a începe, este a se uita fix în ochii ei și a spune "Te sun săptămâna viitoare".

Dar acum există o modalitate excelentă de a te despărți de o femeie. E sigură. Ți-o poți permite și cel mai bun lucru este că ea nu are posibilitatea de a arunca cu lucruri în ține. Și este la îndemâna ta acum. E-mail-ul. Așa spun bărbații din ziua de azi unei femei că nu merită. Te vei simți într-adevăr bărbat știind că i-ai spus ce simți cu adevărat din siguranța tastaturii tale. Și îi poți șterge răspunsul fără ca măcar să-l citești. Ce poate fi mai nedureros, mai bun, mai curajos? Mai jos este un model de scrisoare de adio. O poți folosi data viitoare când vei avea nevoie de așa ceva. Poate fi modificată pentru a se aplica atât femeilor cât și bărbaților…

Dragă (numele ei),

Îmi pare rău să te anunț că ai fost eliminată din competiția ce va urma pentru a deveni viitoarea Doamnă (numele tău de familie). După cum probabil știi, competiția a fost foarte strânsă anul acesta și duzini de candidate foarte calificate ca și tine au eșuat în a merge mai departe. Îți voi păstra totuși numele în dosar în caz că va apare un loc liber. Pentru a putea avea succes în viitoarele tale escapade romantice, dă-mi voie să-ți spun următoarele motive pentru care ai fost descalificată din competiție:

- Neputință de a te îndrepta spre geantă chiar și într-o încercare simulată de a plăti cina.

- Cumpărarea prezervativelor en-gross indică faptul că ești un pic cam prea calificată pentru această poziție.

- Ai picat testul celor 20 de întrebări: ți-am pus 20 de întrebări despre tine până să mă întrebi mai mult de una despre mine. Singura întrebare pe care ai pus-o a fost câți bani câștig.

- Nu ți-a păsat să te apleci și să-mi descui ușa mașinii din interior după ce eu am deschis ușa din dreapta pentru tine.

- Sânii mei sunt mai mari decât ai tăi.

- Înălțimea ta nu este proporțională cu greutatea ta. Dacă s-ar întâmpla, totuși, să te înalți cu 30-40 cm, te rog să-mi trimiți cererea ta de aplicare.

- Comentariile tale repetate cum ar fi, "Dacă este așa de mic se mai numește penis?" au fost atât gratuite cât și nesăbuite.

- Felul în care ai sărit entuzias-mată pe tăblia barului și ai dansat cu lesbienele demonstrează că ești mult prea impresionabilă și ai o lipsă îngrijorătoare de angaja-ment față de heterosexualitate.

- Mi-ai destăinuit că ai o pro-blemă cu atingerea orgasmului. Foarte bine. Dar sugestia ta de a invita echipa de baschet în dormitor pentru a fi "ca-n facultate" mi s-a părut cumva extremă și nepotrivită. Nu sunt pentru tine; fixează-ți standardele mai jos data viitoare.

Cu stimă,

Numele tău (Opțional)

Comentează știrea

Mihai
3 noiembrie 2013
Cum să te desparți de o nimfomană ?

De ce ar face un barbat asa ceva ? Decat doar daca nimfomana ar fi una urata sau batrana :))

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Octombrie 2013
Stire din Fun : Dacă  nu mănânci legumele…
Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Fun : Noaptea nunții, de neuitat
Pagina a fost generata in 0.6469 secunde