Lucruri de care orice relație are nevoie pentru a rezista!

118
2

Articole recomandate

Tu știi care sunt ingredientele unei relații care să dureze și, mai ales, dacă între tine și partenerul de viață există toate cele necesare pentru ca voi să rămâneți împreună pentru tot restul vieții?

Există câteva detalii, surprinzătoare, care formează o imagine de ansamblu de basm. Dacă te apuci să cauți dragostea aceea din povești, n-ai s-o găsești decât dacă încerci să o reconstruiești, pornind de la lucruri mărunte.

Umor

Da, ai nevoie de umor pentru a putea iubi același om până la adânci bătrâneți. Pentru că vor exista momente jenante, momente când va trebui să știți să faceți haz de necaz pentru a trece peste hopuri care altfel ar putea crea fisuri în relația voastră. Ai nevoie de umor în dormitor, astfel încât să vă destindeți și să scăpați de momen-tele penibile când vă dați seama că, până să vă iasă ca în Kama Sutra, e nevoie de muncă, ai nevoie de umor când ai lui insistă să treacă pe la voi și nu vrei să îți smulgi părul din cap pentru că nu suporți ca cineva să își bage nasul în treaba ta.

Sexul

Sexul ocupă un loc important într-o relație, motiv pentru care trebuie să găsiți o poziție care să vă mulțumească pe amândoi și care să fie destul de ușor de pus în practică, chiar și atunci când sunteți foarte obosiți, nu aveți destul spațiu la dispoziție sau trebuie să terminați în maximum 15 minute. Este acea poziție care vă va scăpa de frustrările acumulate în urma replicilor de tipul "Nu acum, dragule, sunt prea obosită!". Nu te poți aștepta ca sexul să fie tot timpul la fel ca la început, însă trebuie să fii conștientă că după ce se temperează euforia primilor ani petrecuți îm-preună, veți avea nevoie de un element care să vă aducă împreună în dormitor chiar și în cele mai grele momente. Iar această poziție trebuie să fie imună la pretexte de tipul celui menționat. Trebuie să fie lejeră și pe placul amândurora.

(Sursa: www.feminis.ro)

Comentează știrea

magic leverag hair rollers
23 mai 2014
magic leverag hair rollers

The front blinkers are integrated into an aerodynamic fairing which not only reduces drag, but the fairing keeps the heat off the rider's legs. Recesses on the 19 litre fuel tank provide a tucked in riding position and combined with the upright handlebars and a broad urethane seat makes the Kawasaki Ninja 1000 a comfortable machine to ride long distances. magic leverag hair rollers http://magicleveraghairrollers.tripod.com

honda 919 fairing
2 iunie 2014
honda 919 fairing

Honda is about to launch a revamped version of its CBR 150R (Honda K45), according to reports from Indonesian blogs. Highlights of the face lift include dual headlamps and new fairing design inspired by its brothers CBR250R and CBR300R. honda 919 fairing http://honda919fairing.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Fun : De câte ori  m-ai înșelat?
Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Amantul a ieșit din televizor
Pagina a fost generata in 1.7476 secunde