Concurs Luxul în chirie

556

Articole de la același autor

Atenție! Materialul de față se adresează unei categorii inexistente de oameni. Va fi totuși scris, în lipsă de altceva mai bun.
Este vorba despre amenajarea și personalizarea unui apartament închiriat. Evident, nu prea își mai permite multă lume, să plătească 250-300 euro pe lună iar cei care fac acest sacrificiu abia dacă mai rămân cu bani de mâncare. Deci amenajarea cam sare din peisaj.
În fine, designerii de interioare recomandă folosirea sticlăriei (vase, vaze, lămpi), pe care chiriașii fie le aduc de acasă, fie le cumpără, dacă bugetul permite. De asemenea, pot fi folosite vitralii la ușile de interior (un metru pătrat de vitralii costă circa 25 euro și este considerat un accesoriu de lux).
Amenajarea unei locuințe trebuie făcută ținând cont de cum (nu) este mobilată locuința. Astfel, dacă bucătăria este mobilată rustic de către proprietar, atunci accesoriile potrivite sunt vesela și lingurile din lemn, funiile de usturoi și decorațiunile din ardei iuți. Dacă bucătăria este modernă, atunci coșurile de pâine din inox sunt cea mai bună soluție.
Indiferent de alegerea chiriașilor, accesoriile trebuie să respecte linia cromatică a apartamentului. Regula de bază: o culoare se regăsește de cel puțin două-trei ori.
Bineînțeles, într-un apartament de închiriat nu se poate apuca nimeni de renovare capitală așa că schimbarea temporară a culorii pereților poate fi făcută cu ajutorul autocolantelor, care se aplică ușor pe gresie și faianță.
Pentru mobilă, sunt recomandate husele, care pot fi scoase când proprietarii vin în inspecție.
Cel mai mare grad de personalizare îl au însă tablourile, fotografiile și plantele, care nu trebuie să lipsească din niciun apartament de închiriat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9758 secunde