Mamaia, asaltată de zeci de mii de turiști

352

Articole de la același autor

În week-endul care tocmai a trecut, Mamaia a fost asaltată de câteva zeci de mii de turiști veniți din toată țara. Sâmbătă noaptea, în stațiune s-a circulat bară la bară. Turiștilor li s-au alăturat și constănțenii care ies în fiecare sâmbătă în cluburile din stațiune. Așa se face că, târziu în noapte, era imposibil să găsești un loc de parcare. Claxoane, înjurături, nervi întinși la maximum – cheful de distracție al constănțenilor și al turiștilor s-a transformat, târziu în noapte, în disperarea că nu vor mai ieși din ambuteiaj și nu vor mai ajunge la destinație – cluburile din stațiune. Unii dintre ei și-au parcat mașinile pe unde au apucat, așa că au avut surpriza să le găsească blocate de caracatițe.
Încet, încet, aglomerația s-a mutat în cluburi. Românii cu dare de mână au ales localurile de fițe, frecventate și de vedete, unde pentru câteva ore de distracție se cheltuiesc sute și chiar mii de euro.
Absolvenții de liceu care ieri au aflat rezultatele la bacalaureat au chefuit până în zori. Ce-i drept, în cluburile mai accesibile.
Aglomerația s-a menținut până dimineață, când petrecăreții s-au retras. Unii au ales să înceapă ziua cu o baie în mare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4522 secunde