Mamaia plină la final de sezon

520
Mamaia plină la final de sezon - plajacazino26-1313937128.jpg
Și în acest week-end, turiștii au avut parte de vreme frumoasă. Temperaturile ridicate i-au trimis pe cei mai mulți în apă,

la umbră pe o bancă, sau prin magazinele de la Cazino.

Acest final de săptămână a cam încins pielea turiștilor cu temperaturile de peste 27 de grade. Așa se face că fântâna din piațeta Cazinoului a devenit locul preferat al celor care au ieșit la o plimbare în timpul prânzului.

Pentru că indicele de confort pe plajă este scăzut, chiar și pe final de vară, Tudorel Chirică din Oltenița a preferat să amâne bronzul pe mai târziu. Așa că a ieșit la o plimbare cu nepoțelul său în piațetă.

"Nu se poate să stai la plajă la ora asta, dar nu am putut să stăm departe nici de apă."

Mai toate băncile din zonă erau ocupate, dovadă că foarte mulți au preferat să se bucure de răcoarea transmisă de fântână, de pe una din băncile din piațetă.

Înghețata, o metodă de răcorire la îndemână

În această perioadă călduroasă nu este suficientă doar o baie în mare.

Ca să reziste căldurii de pe plajă, oamenii nu mai au răbdare nici să se încalțe și dau repede buzna la aparatul de înghețată din apropierea plajei.

În peisajul de pe plajă aspectul dominant este aglomerația din apă. Deși apa este puțin mai rece din cauza vântului, asta nu i-a împiedicat pe turiști și constănțeni să petreacă mai mult timp în apă decât pe uscat.

Doamna Octaviana din București a găsit repede o soluție după ce copilul iese din apă: "Un prosop pe umeri și gata. Apa este chiar foarte bună și curată".

Mai scăpăm de soare la cumpărături

Pentru o zi de duminică, în intervalul prânzului, am găsit în zona Cazinoului mai mulți oameni decât ne așteptam. Fiecare dintre ei a găsit alternative pentru a se bucura de vremea frumoasă din week-end. În special turiștii pe punct de plecare au ales să își petreacă timpul în magazine.

Potrivit hotelierilor, în acest week-end s-au aflat pe litoral peste 160.000 de turiști.

Alexandra COJOCARU  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3062 secunde