Porția de natură

Mierea și ghimbirul fac minuni în durerile de burtică

572
1
Mierea și ghimbirul fac minuni în durerile de burtică - ghimbir-1346427753.jpg

Articole de la același autor

Durerile de burtă sunt destul de frecvente la copi i și chiar la adoles-cenți. Fie că sunt cauzate de o alimentație greșită, fie din cauza unor infecții cu viruși sau bacterii, ele sunt destul de neplăcute, tăindu-le pofta de mâncare, dar și cheful de joacă. Dacă durerile de burtă nu dispar în câteva ore sau dacă se intensifică ori apar și alte simptome, iar starea copilului se deteriorează, acesta trebuie dus de urgență la doctor. 


Cu o mulțime de proprietăți antibacteriene, mierea este unul dintre cele mai indicate tratamente naturale ale crampelor abdominale. Contribuie și la producția bilei din ficat, ajutând și mai mult digestia.


Faceți un ceai de ghimbir, stoar-ceți sucul de la o jumătate de lămâie și adăugați o linguriță de miere. Ghimbirul este calmant pentru durerile abdominale, ajută digestia, elimină gazele, dă poftă de mâncare, neutralizează toxinele, este sudorific. El face mâncarea mai ușoară și mai ușor digerabilă, este revigorant, vasodilatator, are efect de liniștire și creează echi-librare. 


Comentează știrea

dureros
1 septembrie 2012
ce ai Andreea?

Nu se intelege nimic. Ati inlocuit ghimbirul cu mierea?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9883 secunde