Ce cădiță îi cumpărăm bebelușului

273
Ce cădiță îi cumpărăm bebelușului - cadita-1346427819.jpg
Băița este o experiență inedită atât pentru copil, cât și pentru părinți. Unii se tem de ea, convoacă bunicile, dar nu au încotro și trebuie să se descurce. Cădița este prima ce își face apariția, iar pentru ca totul să fie cât mai simplu și sigur, trebuie să știm cum să alegem cădița potrivită. 


Pe piață există o diversitate foarte mare de astfel de produse, de diferite modele, mărci sau prețuri. Însă nu trebuie să uităm că siguranța bebelușului este înainte de toate. Așa că alegeți o cădiță dintr-un plastic gros, rezistent, care să nu se rupă sau să se îndoaie sub greutatea bebelușului. Cădițele actuale, ergonomice, sunt de preferat, pentru că sunt mult mai confortabile pentru copil, dar și pentru părinți. Este bine să existe un material anti-derapant pe fundul cădiței, pentru siguranța copilului. De asemenea, o cădiță cu termo-metru este de mare ajutor, pentru că în felul acesta știm sigur dacă apa are temperatura potrivită. 


În ce privește produsele de baie, este indicat să le alegeți pe cele speciale pentru copii, pe vârste, și pe cât posibil din ingrediente sută la sută naturale. Acestea nu irită ochii și nici pielea bebelușului, lăsând-o catifelată și frumos mirositoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3108 secunde