Mituri despre viața sexuală după căsătorie

240
Mituri despre viața sexuală după căsătorie - sexdupacasatorie-1367166084.jpg
Crezi că actele sexuale se răresc după ce ai făcut pasul cel mare sau că va deveni plictisitor să faci dragoste cu aceeași persoană? Iată care este adevărul din spatele celor mai vehiculate mituri despre viața sexuală după căsătorie. 

Partidele de sex se răresc odată ce te-ai căsătorit. Se consideră în mod eronat că cei necăsătoriți fac mai mult sex decât cei căsătoriți, dar studiile arată că patul conjugal este cel mai fierbinte. Cuplurile căsătorite au parte de mai multă acțiune în dormitor, iar sexul este mai variat decât în cazul celor necăsătoriți. 

Sexul cu aceeași persoană devine plictisitor. Se presupune că sexul tinde să intre într-o rutină pe măsură ce se înmulțesc anii de căsnicie. Potrivit cercetărilor însă, în cadrul mariajului se petrec cele mai dese și inedite partide de sex. Cei căsătoriți au o relație suficient de profundă, încât partenerii să își mărturisească cele mai ascunse fantezii sexuale. În plus, anii de căsnicie au construit o intimitate solidă în cuplu, iar atunci când există încredere și apropiere, sexul devine o experiență mult mai intensă. 

Sexul de împăcare vă rezolvă problemele. Odată ce problema a fost lămurită, sexul de împăcare reface intimitatea și vă apropie pe toate planurile. Dacă recurgeți la sex, fără să discutați, sursa problemei persistă, iar frustrările se strâng în jurul ei, așa că sexul de împăcare nu va face decât să mușamalizeze pentru un timp golul dintre voi. 

(Sursa: doctorulzilei.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Sexul pe zile, mai eficient
Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Fun : "Uită-te prostănacule cum se face!"
Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Fun : Blonda infidelă  vrea să se sinucidă
Pagina a fost generata in 0.9053 secunde