Sexul pe zile, mai eficient

583
Sexul pe zile, mai eficient - sexpezile-1366037283.jpg
Deși o viață sexuală sănătoasă ajută la menținerea unei sănătăți de fier, de multe ori fie din cauza oboselii, a stresului sau a muncii lăsăm sexul ultimul pe lista priorităților.

Iată câteva idei pe care le poți pune în aplicare timp de o săptămână ca să ai parte de mai mult sex:

Luni: sex anti-stres

În prima zi a săptămânii nivelul de stres este foarte ridicat. Așa că cea mai bună modalitate pentru reducerea tensiunii și a avea un somn liniștit este o partidă de sex după cină.

Marți: sex în loc de cafeaua de dimineață

Potrivit studiilor, cel mai bun moment pentru sex este dimineața, mai ales că o partidă de amor la primele ore din zi te poate energiza mai tare decât o ceașcă de cafea. În plus, persoanele care fac sex dimineața se simt bine pe tot parcursul zilei, deoarece se eliberează în organism hormoni precum oxitocina, supranumit și hormonul iubirii.

Miercuri: sex de relaxare

Activitatea sexuală este una dintre foarte puținele experiențe pe care le poate avea omul, în care sistemul nervos simpatic și cel parasimpatic lucrează împreună. Excitarea sexuală și orgasmul depind de influența reciprocă și de echilibrul fin între cele două sisteme. Combinația dintre activitatea fizică controlată, respirație grea și excitare sexuală, produce, în general, eliberarea de endorfine (substanțele chimice ale plăcerii produse de creier).

Joi: cea mai bună zi pentru sex

În zilele de joi, organismul înregistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali, spre deosebire de celelalte zile ale săptămânii, susțin oamenii de știință de la London School of Economics

Vineri: Înainte să ieși în oraș

Nimic nu te binedispune mai mult înaintea unei ieșiri în oraș ca o partidă de sex.

Sâmbătă: sex la duș

Un duș rapid sau o baie relaxantă te poate ajuta să-ți recapeți energia și cheful de sex

Duminică: după un somn de calitate

Nivelurile de testosteron și estrogen sunt de 5 ori mai crescute atunci când te trezești. De aceea un somn odihnitor poate îmbunătăți performanțele sexuale.

Sursa: www.doctorulzilei.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Fun : Blonda infidelă  vrea să se sinucidă
Pagina a fost generata in 0.4256 secunde