Moduri în care bărbații își rănesc soțiile, fără să vrea

369
Moduri în care bărbații  își rănesc soțiile, fără să vrea - barbatiiisiranesccsotiile-1365512353.jpg
Tu te pregătești sufletește să probezi costumul de baie, pentru că urmează să plecați într-o vacanță, iar el trece pe lângă tine, te ciupește drăgăstos în zona taliei și remarcă nevinovat: "Ar trebui să avem grijă ce mâncăm la italienii ăștia: pastele îngrașă tare!". Traducerea ta: "Ești grasă și urâtă!"

Crezi că nu-l mai atragi

O veche zicală sună cam așa: Când un bărbat deschide portiera mașinii pentru o femeie, una dintre cele două e nouă. Un sâmbure de adevăr există aici. După câțiva ani de relație, pare că singura cale de a-i capta interesul este să te transformi în televizor.

Încearcă să-ți explice care e problema, în loc să te sprijine

Dacă te plângi soțului, chiar dacă tu ai nevoie doar de un umăr, el trece la rezolvarea misiunii - găsirea soluției. Traducerea ta? Nu mă înțelege, nu mă sprijină. Analizează situația. Nu este chiar atât de gri.

Îi preferă pe alții întotdeauna

În timp ce tu ai vrea să petreceți mai mult timp împreună, el face ce face și vrea să iasă cu băieții. Există multe motive pentru care face asta, dar nu toate se traduc prin: nu-i mai pasă de mine.

Nu mai e romantic

E uimitor cum bărbatul care presăra petale de trandafiri pe pat uită acum și de ziua ta de naștere…Traducerea ta? Relația noastră nu-l mai interesează, s-a plictisit de mine/noi.

Toate acestea sunt presupoziții și nu ar trebui să le iei în serios. Încearcă să te detașezi sau să îl accepți așa cum este. Asta dacă vrei să salvezi relația. (Sursa: baby.unica.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Specializează-te în...sex!
Pagina a fost generata in 0.4944 secunde