Cum îmi pot îmbunătăți stima de sine?

198
Cum îmi pot îmbunătăți stima de sine? - stimadesine-1364993909.jpg
Puteți începe prin a accepta faptul că nu sunteți singura persoană cu această problemă. Există foarte multe persoane care au aceeași problemă. În al doilea rând, să luăm în considerare faptul că toți oamenii sunt minu-nați - dar nu există nimeni ca tine. Nu numai materialul genetic și amprentele sunt unice, ci și modul în care fiecare persoană gândește și procesează este diferit de la o persoană la alta. Acest lucru înseamnă că din șase miliarde de persoane ce există pe planetă, tu ești unică.

Îndepărtați gândurile distructive

Foarte multe persoane cu stimă de sine scăzută cred că ei nu sunt importanți, iar părerile lor nu contează. Încercați să îndepărtați aceste gânduri distructive; dacă începeți să credeți în ele, veți încuraja și celelalte persoane să facă la fel.

Concentrați-vă pe partea pozitivă a lucrurilor

De obicei, devenim nefericiți deoarece ne gândim în permanență la greșelile pe care le-am făcut. Dar ne putem îmbunătăți stima de sine, dacă putem să învățăm din greșelile anterioare. Dacă ai avut o zi proastă, dacă ceva nu merge în relația cu partenerul sau la locul de muncă, faceți o listă cu lucrurile care au mers bine. Rezultatele vor fi surprinzătoare și se va îmbunătăți și stima de sine, scrie sfatulmedicului.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Specializează-te în...sex!
Pagina a fost generata in 0.2916 secunde