Specializează-te în...sex!

495
Specializează-te în...sex! - fondspecializeaza-1364993791.jpg
A fi expertă în sex înseamnă să fii bine informată și să ai atitudinea și dezinvoltura unei feline. Când stăpânești arta amorului trupesc, aduci bucurii imense partenerului tău, dar și ego-ului personal. Odată ce ești pregătită să devii o adevărată expertă în sex, pune în practică câteva trucuri care să îți scurteze călătoria spre acest statut cu care puține femei se pot lăuda.

1. Explorează-ți latura sexuală

Știi de ce plăcerea întârzie să apară câ-teodată? Pentru că nu ești cu adevărat conectată la propria ta sexualitate. Până nu îți descoperi această latură a ființei tale și nu capeți o ușurință în a o dezlănțui, nu te vei simți niciodată expertă. Sexul reușit este mult mai mult decât contact fizic, el angrenează și receptori psihologici esențiali pentru trăiri erotice intense. Când ești singură, gândește-te la lucrurile, situațiile, cuvintele și gesturile care te excită. Cunoaște-ți propriul trup și află-i nevoile, asumă-ți dorințele și mândrește-te cu energia ta sexuală. Când faci dragoste cu iubitul tău, comportă-te de parcă, în sfârșit, poți să primești satisfacția după care râvnești când nu e lângă tine. Înfruptă-te cu sete din tot ce îți poate oferi, entuziasmul tău îl va face să se simtă în pat cu o expertă a sexului, care știe ce vrea și poate să ducă un bărbat pe culmile extazului.

2. Bucură-te de sex cu pofta cu care mănânci ciocolată

Când mănânci acasă o prăjitură cu ciocolată delicioasă, după o perioadă de dietă, pofta cu care o savurezi este molipsitoare pentru cei din jurul tău. Se vede cum plăcerea culinară te învăluie, iar starea ta de extaz devine contagioasă. Atitudinea și spontaneitatea ta contează mai mult decât orice tehnică de stimulare recomandată prin reviste.

3. Simte-te sexy și confortabil în pielea ta

Oricât de mult ai diversifica pozițiile sexuale, până nu va simți el că te simți excelent în pielea ta, nu vă veți bucura de momente erotice ca-n filme. Poți să îți auto-induci o percepție de sine pozitivă cu ajutorul unei lenjerii intime care să te avantajeze. Și pentru el va fi o stimulare vizuală puternică!

4. Reinventează-te permanent

Fii mereu surprinzătoare dacă vrei ca iubitul tău să te considere expertă în sex. Dragostea este incitantă când creierul percepe mereu alți stimuli. Leagă-l la ochi, intră în pielea unor personaje, fă orice poate să ridice nivelul de entuziasm de ambele părți, pentru partide de sex mereu intense și satisfăcătoare.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9864 secunde