Cele mai importante lucruri pe care să nu le spui niciodată partenerului de viață

331
Cele mai importante lucruri pe care să nu le spui niciodată partenerului de viață - sanuspuiniciodata-1366037218.jpg
Cuplurile, fie că vorbim de parteneri căsătoriți sau de persoane care se află într-o relație de lungă durată, pot întâmpina probleme de ordin comunicațional doar prin anumite fraze sau răspunsuri lansate în anumite momente. Cele mai vulnerabile momente în tipul comunicării în grup sunt cele de neatenție comunicațională, însă nu toate cuplurile știu atunci când trebuie să fie foarte atente la ceea ce au voie și nu au voie să își spună, notează publicația americană Huffington Post. Chiar dacă partenerii dintr-o relație se simt confortabili între ei, aceștia nu își pot împărtăși chiar toate lucrurile și mai ales trebuie să acorde atenție mare anumitor fraze sau subiecte pe care le abordează.

1. Tu niciodată sau Tu întotdeauna

Aceste două formulări vor inhiba întotdeauna partenerul către care sunt adresate. Din moment ce niciuna dintre cele două nu sunt adevărate primul reflex al oricărei persoane este să pornească o ceartă. Este recomandat ca aceste două formulări să fie evitate întotdeauna.

2. Nu crezi că asta și asta sunt atrăgătoare?

Niciodată un sfat privind atractivitatea unei persoane, fie că este ea de sex feminin sau masculin, venită din partea partenerului nu va alimenta ceva productiv între cei doi. O altă formulă de evitat în cuplu este cu siguranță aceasta.

3. Fostul sau fosta prietenă/prieten/soț/partener nu ar fi făcut niciodată ce ai făcut tu, sau ar fi făcut mult mai bine ca tine

Este probabil cea mai proastă formulă de a porni o discuție într-o relație. Comparația dintre actualul și fostul partener în relație nu este o idee deloc bună și nu va face bine nimănui.

4. Încerc doar să rezist până când va veni momentul și ne vom despărți

Cea mai dureroasă frază posibilă este aceasta. Dacă este spusă partenerul respectiv partenera va conștientiza cam cât de mult apreciază cel de lângă el această relație. Din moment ce ți-ai autodeclarat răbdarea până la momentul fatal este de înțeles supărarea celui de lângă tine.

5. Nu eram sigur/sigură dacă să mă căsătoresc cu tine și iată că cele mai rele temeri mi s-au adeverit

Dacă unul dintre parteneri este pe cale să spună o astfel de frază ar face mai bine să se gândească înainte. O asemenea propoziție nu poate decât să facă rău aproapelui.

6. Cred că cele mai rele trăsături comportamentale le-a moștenit copilul de la tine

Decât să spui așa ceva mai bine te-ai mulțumi să spui că te-ai căsătorit cu cel de lângă tine degeaba. Pe lângă faptul că nu va ajuta situația, discuția are șanse mari să degenereze într-o ceartă de proporții la folosirea acestei fraze.

7. Ești exact ca maică-ta sau taică-tu

Este o formulare care nu are absolut nicio legătură cu problema pe care o aveți de fapt voi. Implicarea părinților sau socrilor în acest context este o greșeală și o jignire în același timp.

8. Întotdeauna ai avut o problemă cu asta

Oricare dintre cei doi parteneri ar spune acest lucru nu va ajuta cu absolut nimic la a ameliora starea de tensiune dintre voi. Cel mai bine ar fi să vă gândiți de două ori înainte de a spune așa ceva, orice partener se va simți jignit dacă va auzi această exprimare.

9. Cu siguranță ți-ai dat seama că m-am prefăcut până acum

Așa ceva nu se spune niciodată într-o relație. Nu se spune nici atunci când poate fraza este adevărată. Cu toate acestea, este fraza care trebuie evitată cel mai mult dintre cele nouă expuse.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Sexul pe zile, mai eficient
Joi, 04 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Specializează-te în...sex!
Pagina a fost generata in 0.349 secunde