Motivul pentru care Apple ar putea amâna lansarea iPhone 5S

70
Motivul pentru care Apple ar putea amâna lansarea iPhone 5S - stireiphone-1374423575.jpg

Articole recomandate

Potrivit unor informații circulate de surse apropiate industriei, Apple ar putea amâna lansarea noului model iPhone 5S pentru finalul acestui an. Conform dezvăluirilor făcute de publicația Commercial Times, motivul invocat de companie este o schimbare de ultim moment adusă configurației telefonului. 

Astfel, ecranul de 4 inch întâlnit la modelul iPhone 5 este înlocuit cu unul mai spațios, de 4.3 inch. Rezoluția rămâne neschimbată la valoarea 640x1136 pixeli, dar creșterea suprafeței de afișare face ca matricea IPS folosită să aibă o densitate ușor sub valoarea de 326 ppi întâlnită la modelul iPhone 5. Cu toate acestea, claritatea imaginii nu ar trebui să aibă prea mult de suferit, diferența de suprafață între cele două ecrane fiind totuși mică. Pe lângă un ecran mai mare, iPhone 5S se va diferenția de predecesorul iPhone 5 și noul model iPhone ieftin cu un chipset mai performant și cameră foto superioară calitativ.

Potrivit altor surse, componentele electronice pentru modelul iPhone de buget sunt livrate încă din luna iunie, iar subansamblele pentru carcasa acestuia vor fi gata nu mai târziu de începutul lunii august, astfel că lansarea acestuia nu ar trebui să întârzie mai mult decât începutul acestei toamne. Indiferent de veștile circulate la bursa zvonurilor - unele mai puțin credibile decât altele, Apple este așteptat să prezinte în lunile următoare cel puțin un model iPhone, urmat de o nouă lansare de produs către finalul acestei toamne.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Vindea Iphone-uri cu 260 de lei
Pagina a fost generata in 3.0824 secunde