Nou pe CugetLiber.ro

461
Nou pe CugetLiber.ro - 9ae0e1661f21a790e485c6d9b7299180.jpg

Articole de la același autor

Vizitatorii fideli ai site-ului CugetLiber.ro au remarcat, desigur, modificări (oportune, sperăm noi) în ceea ce privește funcționalitatea și modul de afișare al conținutului. Încercăm să fim și noi în tendințe, fată!, așa că am purces la adăugarea unor noi elemente ce ar trebui să înlesnească navigarea prin conținutul destul de stufos al site-ului nostru. Și, de ce nu, poate ne crește și traficul .
Să detaliem.

Titlurile zilei
Titlurile celor mai importante articole ale fiecărei ediții (creme de la creme, vorba magrebianului) beneficiază acum de un spațiu generos, așa cum merită. Dacă, până deunăzi, articolele ce țin prima pagină se pierdeau în noianul de "headlines", de-acum, cele mai tari subiecte publicate se regăsesc frumos aliniate pe coloana intermediară, imediat sub lead-ul editorialului. Că veni vorba de editorial, "vinovatului" îi este publicată și fotografia, astfel să ne aplaudați și/sau înjurați privindu-ne fix în ochi.

Etichete
Un al doilea element nou este reprezentat de așa numitele tag-uri (etichete), cu ajutorul cărora articolele ce tratează subiecte asemănătoare sunt grupate și puse la înde...mausul cititorului. Astfel, vizitatorii pot afla cât mai multe despre respectivele teme, fără a mai trece prin calvarul parcurgerii mai multor pagini rezultate în urma căutării.

Gravatar
Globally Recognized Avatar (Gravatar) este un serviciu prin intermediul căruia cititorii ce postează comentarii pe diverse site-uri, bloguri ș.a. pot alege să afișeze un avatar, setat în prealabil cu ajutorul www.gravatar.com. Imaginile sunt asociate unei adrese de mail introduse de utilizator, Gravatar afișându-le apoi pe fiecare pagină de internet pe care este postat un comentariu la care autorul introduce acea adresă de e-mail.

Galerie foto
Am intrat în rândul lumii și în ceea ce privește ilustrarea articolelor. Evident, o imagine face cât o mie de cuvinte, așa că galeriile foto ale materialelor de presă vor face, prin regula de trei simplă, câteva mii de cuvinte. Internetul oferă posibilități extinse față de ediția tipărită, unde spațiul este limitat. Așa că vizitați cu încredere site-ul nostru dacă doriți să vedeți mai multe imagini.

Comentezi și la videoclipuri?!?
Vă plac sau vă displac filmulețele publicate pe site-ul CugetLiber.ro? Acum aveți posibilitatea ca, după ce le analizați cu un ochi critic, să le și comentați. În limitele decenței, desigur .

Și, cu voia dumneavoastră...
Ultimele pe listă: cadrele colectivului redacțional Cuget Liber. Care se dezbracă de inhibiții (unii), de caracter (alții) și se prezintă la secțiunea Contact. Sincer, a fost surprinzător chiar și pentru noi să aflăm cum se văd colegii noștri.
Poate, astfel, cei care își imaginează că ziariștii sunt un fel de creaturi ciudate, formate doar din pix, reportofon, agendă, aparat foto și tastatură vor descoperi că, de fapt, suntem oameni ca toți oamenii, care au prilejul de a practica una din cele mai frumoase meserii din lume.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 01 Iunie 2009
Stire din Diverse : Mă balansez, deci nu cad
Pagina a fost generata in 2.066 secunde