Nume unul și unul pe scena Festivalului Mangalia

814

Mangalia a devenit, cel puțin pentru sfârșitul săptămânii trecute, o rază de muzică și voie bună. Zeci de mii de turiști și localnici au participat la Festivalul Mangalia, desfășurat în Portul Turistic.
Vineri, câteva voci deosebite ale scenei românești au dedicat spectatorilor și te-lespectatorilor cele mai romantice piese ale lor, cântate live. Au urcat pe scenă Angela Similea, Mirabela Dauer, Ovidiu Komornyk, Gheorghe Gheorghiu, Raoul, Aurelian Temișan, Claudia Pavel, trupa Proconsul și solista de operă Ozana Barabancea.
La fel de bine a fost primit și recitalul de încheiere al celor doi membri ai trupei olandeze BZN, Jan Keizer și Anny Schilder. Printre spectatori s-au numărat români veniți din toată țara special pentru acest recital, iar la sesiunea de autografe s-a întârziat mai mult de o oră.
Sâmbătă și duminică, atmosferă la fel de plăcută! În Portul Turistic au răsunat melodii mai vechi și mai noi cântate de Adrian Enache, Free DeeJais, Valentin Dinu, Amadeus, Florin Mureșan, Alexandra Ungureanu and Crush, Vlad Miriță, Ellie White, Dan Bălan, Pepe, ROA, Play&Win, Antonia, Voxis și Anda Adam. În plus, week-endul a venit și cu alte două recitaluri. Cel de sâmbătă a fost susținut de Direcția 5, iar cel de duminică, ultimul de altfel, de Iris.

Claudia Pavel și Inna, cetățeni de onoare ai Mangaliei
Pe Aleea Stelelor din Portul Turistic Mangalia s-au mai zidit, vineri, trei stele, pentru Jan Keizer și Anny Schilder (BZN), Proconsul și Claudia Pavel.
Mai mult, se va iniția o hotărâre de consiliu pentru a se acorda titlul de cetățeni de onoare celor două voci ale Mangaliei care au reușit să strângă mii de fani în țară și peste hotare: Claudia Pavel și Inna.

Zi de sărbătoare
Ieri, de Sfânta Marie Mare, a fost zi de mare sărbătoare, pe ritmuri tradiționale. Au cântat pentru miile de spectatori: Ion Drăgan, Maria Butaciu, Mariana Anghel, Cristian Pomohaci, Aneta Stan, Ștefania Rareș, Alin Trocan, Elena Jurjescu, Stana Stepănescu, Răzvan Năstăsescu, Nicoleta Hafiuc, Viorica Macovei, Valeria Arnăutu, Alexandru Recolciuc, Sorin Șuteu, Floarea Calotă și Gheorghe Roșoga. Alături de ei a urcat pe scenă și ansamblul profesionist "Doina Gorjului".
Sărbătoarea continuă și astăzi în Portul Turistic, cu un show Ștefan Bănică.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 August 2011
Stire din Diverse : Vremea bună, bucuria hotelierilor
Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Diverse : Recital Ștefan Bănică,  la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.2466 secunde