O masă bună și distracție pe cinste, la Complexul Cleopatra

463
2
O masă bună și distracție pe cinste, la Complexul Cleopatra - complexcleopatra44-1375010543.jpg

Articole recomandate

Linia de autoservire a Complexului Cleopatra din Mamaia este una dintre cele mai populare unități de profil de pe întreg litoralul românesc. Turiștii, dar și constănțenii aleg să vină aici pentru că, indiferent că doresc un prânz sau o cină, găsesc produse proaspete, excelent preparate. 




Bucătăria cu specific românesc, sortimentele pescărești, din pești de Dunăre, lacuri sau din Marea Neagră, racii și salatele de fructe de mare sunt pe placul tuturor. Turiștii se simt bine pe terasa de la Cleopatra, spațiul este generos (capacitate 500 de locuri), muzica, bună, iar berea - mereu la rece. 


La Complexul Cleopatra, turiștii se și distrează de minune. În jurul meselor de biliard, de tenis, în fața jocurilor electronice pentru copii, flipperelor sau aparatelor de poker pentru adulți, se strâng ciorchine turiștii, mai ales că programul de funcționare în această sală este non-stop. De asemenea, pentru câțiva lei, puteți opta pentru un masaj în fotoliile speciale. 




Comentează știrea

reclama
28 iulie 2013
reclama

Reclama, reclama, reclama....

marius
31 iulie 2013
Saracii de voi pupatii`n cur !!

http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/ce-spune-dsp-constanta-posibil-focar-de-toxiinfectie-alimentara-a-fost-depistat-in-mamaia-461835.html

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Iulie 2013
Stire din Economie : Românii, buluc la mare!
Pagina a fost generata in 4.2896 secunde