Informare meteo de CANICULĂ și DISCONFORT TERMIC / Iată ce temperaturi vor fi la CONSTANȚA și pe LITORAL

324
Informare meteo de CANICULĂ și DISCONFORT TERMIC / Iată ce temperaturi vor fi la CONSTANȚA și pe LITORAL - canicula00-1374666210.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o informare meteo de caniculă și disconfort termic pentru trei zile începând de mâine.




Astfel, în intervalul 25 – 28 iulie, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar indicele de temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși frecvent pragul critic de 80 al disconfortului termic în zonele de câmpie și pe arii mai restrânse în cele de deal și de podiș. În Banat, Oltenia și sudul Munteniei vremea va deveni caniculară și se vor înregistra temperaturi maxime de 35 - 36 de grade.


Pe litoral și la Constanța, însă, vremea este perfectă pentru plajă. Mâine, temperaturile vor rămâne sub 30 de grade Celsius și cerul va fi senin. Peste noapte valorile vor coborî până pe la 21 de grade, iar vântul doar va adia ușor. Vineri se va mai încălzi puțin până pe la 31 de grade, dar în week-end sunt prognozate temperaturi cuprinse între 20 și 29 de grade, cu cer variabil și posibile ploi sâmbătă noaptea. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0858 secunde