Oferte speciale de tren pentru biletul dus-întors

86
Oferte speciale de tren pentru biletul dus-întors - cfrcalator1377691941-1405513457.jpg

Articole recomandate

Turiștii care aleg să vină la mare cu trenul trebuie să știe că CFR Călători le-a pus la dispoziție mai multe oferte, în funcție de nevoile fiecăruia. Astfel, cu oferta "Bilet Dus Întors Opțional", călătorii beneficiază de reducere 10% din tariful de transport, posibilitatea de alegere a rangului de tren, a clasei și a rutei diferite la dus față de întors, posibilitatea rezervării cu 30 de zile anticipație la călătoria de întoarcere, stabilirea datelor de plecare și întoarcere la momentul achiziționării biletului, posibilitatea achiziționării on line.

Cu "Bilet Dus Întors Open", călătorii au parte de: reducere 10% din tariful de transport, efectuarea călătoriei de întoarcere în oricare din cele 20 de zile de valabilitate, posibilitatea rezervării cu 30 de zile anticipație la călătoria de dus. Călătoria se realizează pe aceeași rută, cu tren de același rang și clasă

Ambele variante de bilet, permit schimbarea de rută, clasă sau rang de tren cu achitarea integrală a diferențelor tarifare și permit modificarea contractului de transport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Iulie 2014
Stire din Diverse : Începe Carnavalul Mamaia 2014!
Pagina a fost generata in 1.6487 secunde