Omul de afaceri dat dispărut zilele trecute A FOST UCIS. Cadavrul, dus într-o pădure, mașina incendiată

249
Omul de afaceri dat dispărut zilele trecute A FOST UCIS. Cadavrul, dus într-o pădure, mașina incendiată - abelapostol122e77dcf4-1368094906.jpg
Bărbatul reținut ca suspect în cazul dispariției omului de afaceri arădean Abel Apostol este acuzat de omor, procurorii afirmând că acesta l-a ucis în bătaie pe Abel Apostol, apoi a dus cadavrul într-un loc izolat din Pădurea Vladimirescu și a incendiat mașina cu care l-a transportat.


Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Arad, Dan Ursu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că suspectul reținut în cazul dispariției omului de afaceri Abel Apostol, respectiv Adrian Buleu, este cercetat pentru infracțiunea de omor.


"S-a reținut că în seara zilei de 1 mai Buleu Adrian l-a agresat pe Apostol Abel în incinta unui local, generându-i victimei leziuni care au provocat decesul. Ulterior, a transportat cadavrul cu ajutorul autoturismului său într-un loc izolat din Pădurea Vladimirescu, unde a incendiat autovehiculul", a declarat Ursu. 


Omul de afaceri Abel Apostol deține în asociere, în centrul municipiului Arad, pe malul Mureșului, o bază sportivă și un restaurant. În timp ce Poliția îl dăduse în urmărire internațională, familia sa susținea că acesta a fost răpit și chiar ucis la comandă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0184 secunde