Patron norvegian, după gratii după ce a angajat la negru un român

236
2
Patron norvegian, după gratii după ce a angajat la negru un român - nchisoare-1382456498.jpg
Patronul unei frizerii din orașul norvegian Arendal a fost condamnat la 30 de zile de detenție, după ce s-a descoperit că unul dintre angajați nu avea permis legal de muncă.


Bărbatul, care mai fusese amendat în trecut pentru aceeași abatere, spune că a fost convins că românul avea voie să lucreze în Norvegia.


Pedeapsa i-a fost aplicată norvegianului din cauză că nu a plătit contribuțiile și taxele către stat. Frizerul român primea un salariu lunar de aproape 1.300 de euro, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

DANIEL
26 august 2014
CORECTITUDINE

SUNT UN ROMAN CE MUNCESC DE 9 ANI IN ITALIA IN TOT ACESTI ANI AM LUCRAT LA NEGRU AICI IN ITALIA RAR AI SA AUZI CA ROMANII SUNT PUSI IN REGULA DE CE SUNTEM TRATATI ASA

Stefan Eugen
27 ianuarie 2022
Discriminare

Buna dimineata! In cazul, in cre acest site mai este actual! Va, vorbesc in cauza de actualitatea dvs de la acea vreme! Am si multe alte intamplari,, sa va povestesc, despre aceasta persona, care in ghilimele a ipasit aceasta pedeapsa! Nu este nimic adevarat, din cele confirmate de dvs pe acest subiect la accea vreme... PATRONUL NORVEGIAN, de origine, Sirilankez cu cetatenie dubla, are influenta asupra, Celor ce lucreaza in banka din Arendal! Taxes control si chiar si in politie! Spare bank... EU persona de care vb la a cea vreme, pot veni si povesti, si chiar sa dovedesc, ca unele lucruri se fac, cand dai cu banu! EU ba Las o adresa de email. Daca sunteti interesati si doriti sa, cimunicam, dezvalui si sa precizam fapte si realitati, despre Norvegia ????????????sunt deschisa la comunicarevpe larg, a tuturor, Celor ascunse oamemilor de rand... [email protected]!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7425 secunde