Patru abilități ale bărbatului care impresionează femeile

370
Patru abilități ale bărbatului  care impresionează femeile - abilitatibarbat-1358783972.jpg
Femeilor le plac bărbații care au încredere în ei și în abilităților lor și care pot avea grijă de ei înșiși (atunci când situația o cere). De asemenea, femeile apreciază o serie de abilități de la cele complexe care le demonstrează masculinitatea la cele emoționale, care indică partea sensibilă a bărbaților. Deși este un lucru imposibil să dai gata orice femeie cu exact aceleași abilități, iată un top 4 care impresionează femeile: 


1. Abilitatea de a găti. Orice femeie este plăcut surprinsă să descopere că un bărbat poate să gătească, vrea să gătească și, prin urmare, știe ce să facă într-o bucătărie. Nu trebuie neapărat să mergi la cursuri culinare, să cumperi ustensile scumpe sau să pregătești cina într-un mod artistic pentru a o da gata.

2. Abilitatea de a repara automobilul Deși nu toți bărbații sunt înnebuniți după motoare nu trebui să te mânjești cu ulei pentru a impresionă o femeie. De obicei, este de ajuns să menții mașina în stare de funcționare, să înlocuiești un cauciuc și să ai unele cunoștințe astfel încât să-ți dai seama care este problemă tehnică și o vei impresiona.

3. Îndemânare. Este impresionant, în ochii unei femei, când nu-ți este teamă să-ți murdărești puțin mâinile pentru a realiza reparații de bază în casă.

4. Abilitatea de a purta o conversație cu ea. Femeile sunt impresionate de bărbații care își pot exprimă opiniile și sentimentele într-un mod masculin. Din nefericire, cei mai mulți dintre bărbați nu înțeleg că, pentru o femeie, ideea de comunicare înseamnă să o asculți și să o înțelegi, atunci când vorbește despre problemele cu care se confruntă, fără s-o judeci sau să-i oferi sfaturi nedorite. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6901 secunde