Când se gândesc bărbații la însurătoare

279
Când se gândesc bărbații la însurătoare - casatorie-1358784168.jpg
Numărul divorțurilor este în creștere, dar mulți bărbați rămân la fel de greu de convins să facă pasul cel mare. Vârsta de la care bărbații încep să se gândească la căsătorie este un factor important, dar de multe ori decizia de a ajunge în fața altarului este influențată de numeroase elemente.


Când ai găsit bărbatul potrivit alături de care ești gata să-ți petreci restul vieții, sau cel puțin câțiva ani, este dificil să accepți că și el te iubește, dar nu este deloc încântat de ideea unei căsnicii. De multe ori, merită să-l aștepți, dar această decizie poate fi dificilă.

Între căsătorie și viața de burlac

Multe femei au trecut prin frustrarea simțită de Carrie în "Sex And The City" atunci când Mr. Big s-a însurat. După ce i-a acceptat toate toanele de burlac și el a asigurat-o că nu vrea să se căsătorească niciodată, Mr. Big s-a însurat cu o femeie mai tânără. Cei doi au ajuns în final împreună, dar viața nu-i ca filmul și uneori îți poți irosi ani buni din viață în așteptarea unui bărbat.

Viața de burlac este un vis pentru cei mai mulți bărbați, dar decizia cu privire la o căsnicie poate apărea oricând, din senin. Există însă unele repere după care te poți ghida, care te ajută să stabilești dacă îl aștepți degeaba sau nu.

Care este vârsta potrivită pentru cei mai mulți bărbați?

Dorința de a se căsători îi cuprinde pe cei mai mulți bărbați în funcție de momente diferite din viață, legate în principal de educație și carieră.

Studiile de specialitate au arătat că cei mai mulți absolvenți de liceu încep să se gândească la căsătorie ca la o posibilitate reală în jurul vârstei de 23-24 ani. Absolvenții de studii superioare așteaptă mai mult și căsătoria devine un subiect de reflecție în jurul vârstei de 26 de ani. Din păcate, perioada tocmai bună de căsătorie nu durează prea mult. (sursa: www.eva.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4141 secunde