Patru motive pentru care bărbații adoră tocurile înalte în dormitor

1026
3
Patru motive pentru care  bărbații adoră tocurile  înalte în dormitor - fondtocuriindormitor-1384862209.jpg

Articole recomandate

Pentru un bărbat, nimic nu este mai incitant decât imaginea unei femei sexy, îmbrăcată în lenjerie intimă și purtând o pereche de pantofi cu toc înalt.

De ce sunt tocurile atât de încărcate de erotism, pare greu de spus la prima vedere, însă la o analiză mai profundă, îți poți da seama că există o mulțime de motive pentru care bărbații adoră tocurile înalte.

1. Sunt sinonime cu fantezia erotică

Dintr-un motiv sau altul, bărbații tind să asocieze pantofii cu toc înalt cu fanteziile erotice. Și nu este nevoie să te prezinți pe jumătate goală și cu tocuri în picioare pentru a atrage atenția unui bărbat. Chiar și pe stradă, privirea lui este captivată de aceste detalii tipic feminine.

2. Îți pun în valoare corpul

Acest motiv probabil îți sună cunoscut, pentru că tocurile au fost inventate tocmai pentru a pune în valoare trupul unei femei. Și, cu cât sunt mai înalte, cu atât mai bine pentru imagine. Odată ce porți tocuri, spatele are o poziție dreaptă, picioarele par mai lungi și posteriorul inevitabil iese mai mult în evidență. În aceste condiții, nu este de mirare că stârnești pasiuni nebănuite în mintea unui bărbat.

3. Te fac să pari mai obraznică și mai încrezătoare

Știi deja că bărbații adoră să aibă lângă ei femei inocente, care, din când în când, își scot la iveală latura sălbatică în dormitor. Ei bine, tocurile înalte contribuie din plin la acest joc al transformării, deoarece te fac să pari mai obraznică, mai sexy, mai provocatoare.

În general, femeile obraznice în dormitor dau dovadă de mai multă încredere în sine, ceea ce pentru un bărbat este și mai incitant. Astfel, el știe că nu vei aștepta să primești plăcere, ci vei fi tentată să oferi plăcere, să preiei controlul și să ai inițiativă.

4. Sunt asociate cu sexul spontan

Tocurile înalte sunt adesea asociate cu sexul spontan, când nu ai timp să te dezbraci de tot, ci dai jos doar piesele esențiale. Iar sexul spontan, știi deja, este un excelent stimulator al imaginației și fanteziei bărbătești. Să nu te mire dacă iubitul tău va iniția brusc sexul după ce vă întoarceți de la o întâlnire la care ai purtat o ținută sexy cu tocuri înalte.

Cât despre culoarea tocurilor, cea mai incitantă rămâne roșul. Și negrul incită, dar nu la fel de mult ca roșul. Prin urmare, dacă vrei să stârnești imaginația iubitului tău și vrei să exploreze noi senzații, fă-ți apariția în dormitor încălțată cu o pereche de pantofi roșii cu toc.

(Sursa: www.ele.ro)

Comentează știrea

vente chaussures
24 noiembrie 2013
vente chaussures

Avail Chaussures Christian Louboutin en ligne a prix discount Si vous possédez une paire de chaussures Christian Louboutin, cela signifie que vous possédez les meilleures chaussures qui ont fait par le meilleur matériel de qualité et dans le monde. vente chaussures http://www.ville-bollene.fr/louboutin_chaussures.php?p=vente chaussures

catalogo asics
2 decembrie 2013
catalogo asics

Lagernd Sicher einkaufen! Ihr Kauf ist durch den eBay-K bei Bezahlung mit PayPal abgesichert. informationen zum artikel informations about the item asics gel fuji elite herren sneaker laufschuhe trail running gruen blau gr 43 5 wrn 58840 u ag 4796 ma mene wiederufsbelehrung agb impressum terms and conditions s hipping costs see ebay s shipping details above note no shipping to islands no shipping to canary islands baleares sardegna corsica sicilia and others please do not bid if you live on an island hier verwendete markennamen sind eigentum des rechtsinhabers und werden hier nur verwend catalogo asics http://www.strongerbritney.com.ar/asics.php?p=catalogo asics

honda cbr 600 fairings
2 iunie 2014
honda cbr 600 fairings

Apart from the sporty fairing, we notice web-shaped alloy wheels and a sizable disc brake. honda cbr 600 fairings http://hondacbr600fairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Fun : De câte ori  m-ai înșelat?
Marţi, 19 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Amantul a ieșit din televizor
Pagina a fost generata in 2.7004 secunde