Festivalul "Sport și cultură mână în mână"

Peste 500 de tineri promovează valorile sportului, la Năvodari

507

Federația Română Sportul pentru Toți, sub patronajul Comitetului Internațional Olimpic (CIO), în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța (DJST) și Tabăra SIND Năvodari organizează, în perioada 28 - 31 iulie, Festivalul Românesc "Sport și cultură mână în mână".
Joi seară, în prima zi a festivalului, la ora 20.30, la Teatrul de Vară din tabăra de copii SIND Năvodari a avut loc deschiderea oficială, la care au participat copii și tineri din județele Bistrița, Mureș, Brăila, Buzău, Călărași, Sibiu, Neamț, Constanța și municipiul București.
Observator din partea CIO a fost Mihaela Mioc, din partea Federației Române Sportul pentru Toți, Mihaela Bălăceanu și Alin Larion - vicepreședinte, iar din partea DJST Constanța, Emil Ionescu și Elena Frâncu.
Peste 500 de tineri promovează, în cadrul acestui festival, valorile importante ale sportului și culturii europene și românești, spiritul de echipă, solidaritatea, toleranța, fairplay-ul.
Potrivit directorului executiv al DJST Constanța, Elena Frâncu, Consiliul Județean Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret vor acorda două premii speciale din partea administrației gazdă - județul Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.362 secunde