În Neptun

"La steaguri", distracție și campionate de fotbal și volei pe plajă

511
Distracția continuă pe plaja "La steaguri" din Neptun și în acest week-end cu jocuri, concursuri și muzică bună de la Magic FM.
Sâmbătă și duminică, turiștii sunt așteptați la un campionat de fotbal și unul de volei, pe terenuri special amenajate pe plajă. Ca un element inedit și pentru a spori distracția, participanții vor juca cu două mingii în teren. La final, echipele câștigătoare vor fi recompensate cu premii, tricouri și plachete.
Pentru cei care preferă doar să se odihnească și să se bronzeze, adminis-tratorii plajei le pun la dispoziție cele mai bune condiții: șezlonguri din lemn, umbreluțe, umbrare, baldachine, paturi pe plajă, dar mai ales o plajă impecabilă. Turiștii nu trebuie să ducă nici grija obiectelor de valoare pe care le iau cu ei pe plajă. De la borsete, portofele, bijuterii și alte bunuri de valoare, toate vor putea fi depozitate în siguranță în casete de valori, ce se vor afla în permanență sub pază.
De asemenea, cei care doresc să nu plece cu cel puțin o amintire de la mare, pe plaja "La steaguri" a fost instalat de curând un mini studio foto, unde turiștii vor putea face fotografii gratuit.
Dacă vă hotărâți să alegeți plaja "La steaguri", la fiecare șezlong închiriat veți primi o sticlă de apă minerală sau plată la prețul de doar un leu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Iulie 2011
Stire din Diverse : Cele mai bune zece plaje din lume
Miercuri, 27 Iulie 2011
Stire din Sport : Balonul oval trage spre Mangalia
Pagina a fost generata in 0.6473 secunde