"Bijuteria" de la Eforie Nord

Petreceri cu specific românesc, la Restaurantul Nunta Zamfirei

853
Petreceri cu specific românesc, la Restaurantul Nunta Zamfirei - nuntazamfirei-1373467594.jpg
Cu o tradiție de 25 ani și considerat pe bună dreptate o "bijuterie" a litoralului românesc, Restaurantul Nunta Zamfirei atrage mii de turiști - români și străini - nu numai în timpul verii, ci și în perioada de extra-sezon. Situat în apropierea centrului stațiunii Eforie Nord, Restaurantul Nunta Zamfirei este recunoscut pentru petrecerile cu specific românesc, atât în arta culinară, cât și în ceea ce privește obiceiurile unei nunți tradiționale românești. 
Frumusețea și varietatea de costume și dansuri energice, farmecul și originalitatea melodiilor tradiționale, dar mai ales aroma specială a bucatelor și a vinurilor din podgoriile renumite din Dobrogea redau ambianța veselă și optimistă specifică unei nunți românești. 


Pentru turiștii care doresc să petreacă momente de neuitat, Restaurantul Nunta Zamfirei oferă spectacole cu dansatori și cântăreți de muzică populară, iar cina o pot savura într-o atmosferă românească de nunta, într-un cadru de petrecere. 
Spectacolele au loc în fiecare zi de joi a săptămânii, cu începere de la ora 20.00. Rezervări se pot face la telefoanele 0721.37.55.96 sau 0744.37.44.66. 
Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5579 secunde