Vară incendiară în Mangalia și stațiunile din sudul litoralului

506
Vară incendiară în Mangalia și stațiunile din sudul litoralului - portulturisticmangalia-1374073649.jpg

Articole de la același autor

Vara aceasta se anunță una incendiară în Mangalia și stațiunile din sudul litoralului. Astfel, vor fi organizate pentru turiști, dar și localnici, numeroase evenimente de anvergură, după cum urmează: "Mangalia Air Show" - un spectacol aviatic cu participarea unor piloți acrobați de prestigiu, eveniment ce va avea loc în perioada 13-14 iulie; "Mangalia Drift Grand Prix" - eveniment organizat pe toată durata verii, în zona dintre Saturn și Venus, care va fi o combinație între sportul cu motor și entertainment, manifestare ce va atrage un număr mare de turiști români dar și străini, obișnuiți cu spectacole de acest gen.  


Tot pe cordonul Saturn-Venus, va fi amenajată o zonă pentru organizarea de spectacole și concerte în aer liber. Locația se va numi Black Sea Arena și va găzdui până la 100.000 de oameni, având una dintre cele mai mari scene din sud-estul Europei. Primul eveniment de amploare va fi pe 13-14 iulie, respectiv Liberty Parade, urmat de concertul Europa FM. În aceeași locație vor concerta, în această vară, trupe și artiști celebri la nivel internațional.


Pe 15 august, de Sfânta Maria, vom organiza, împreună cu reprezentanții  Armatei, în Portul Turistic, un spectacol dedicat Zilei Marinei. În intervalul 22-25 august se va organiza Festivalul Callatis, eveniment la care Primăria Mangalia este partener. Apoi, între 30 august - 1 septembrie avem ca proiect organizarea Festivalului Antic Callatis. 


În perioada 30 august - 8 septembrie, sunt programate mai multe evenimente cu prilejul Zilei Mangaliei, care se va sărbători de Sfânta Maria (8 septembrie). Astfel, dorim să organizăm Festivalul Multietnic, în colaborare cu ANTREC, Festivalul de Teatru FRINGE, precum și o procesiune religioasă, prilejuită de aducerea Brâului Maicii Domnului, din Grecia, pe data de 8 septembrie.
"Ca și concluzie în privința evenimentelor, dorim ca turismul să fie un motor de dezvoltare economică în sudul litoralului. Cu siguranță, sezonul următor se vor vedea mai multe schimbări pozitive în sudul litoralului", ne-a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Iulie 2013
Stire din Diverse : Reclamație la salvamar
Pagina a fost generata in 0.596 secunde