Vara asta, pe litoral "se poartă" plimbarea cu caleașca

691
1
Vara asta, pe litoral

Articole de la același autor

Ce-i mai frumos decât să te plimbi, vara, prin mijlocul stațiunii Mamaia cu una dintre caleștile puse la dispoziție de către micii doritori de profit?




Nimic nu e mai frumos decât să plătești o grămadă de bani ca să te miști cu cinci kilometri la oră într-un trafic ticsit de jeep-uri și mașini sport, într-o căruță condusă de un grăsunel bronzat și cu mustață care n-a fost în stare să se facă taximetrist, în timp ce admiri frumoasa priveliște de hoteluri de lux și cluburi de cocalari, toate parfumate cu izul fermecător al bălegarului de cal. 


O plimbare cu o astfel de caleașcă nu are niciodată un preț fix, ci depinde de dispoziția sau de ochiul "patronului". Astfel, dacă vă veți afișa cu lănțișoare, brățări sau orice alt semn al prosperității financiare, cu siguranță că veți plăti mai mult. 




Comentează știrea

Mazare
20 iulie 2013
BALEGAR

Tiganii astia arunca balegarul pe strada de la Trocadero pana in Mamaia. Pute infernal pe tot bulevardul Lapusneanu. N-am mai vazut alt oras in lume unde tiganii sa foloseasca carutele in oras. Mazare........confisca atelajele boschetarule!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Iulie 2013
Stire din Diverse : Reclamație la salvamar
Pagina a fost generata in 1.2744 secunde