Rețete pentru pici
Piept de pui cu orez și sfeclă roșie
485
Ingrediente: 50 grame piept de pui, o ceapă mică, trei felii de sfeclă roșie, un dovlecel micuț, o felie de ardei, trei buchețele mici de broccoli, două linguri de orez, apă plată, unt, pătrunjel,sare.
Mod de preparare: Se spală și se curăță legumele și se taie în cubulețe mici. Se fierb împreună cu carnea de pui tăiată fâșii micuțe. Orezul se fierbe separat. Apoi când sunt toate fierte se amestecă împreună cu untul, pă-trunjelul și un praf de sare.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 13 August 2011
Luni, 26 Septembrie 2011
Vineri, 25 Februarie 2011
Luni, 24 Mai 2010
Vineri, 11 Decembrie 2009
Sâmbătă, 06 Iunie 2009
Vineri, 05 Iunie 2009