Prăjitură cu caise
Articole recomandate
Pentru prepararea acestei delicioase prăjituri aveți nevoie de următoarele:
- 5 ouă, 200 g iaurt, 100 ml ulei, 200 g zahăr, 220 g făină, 500 g caise, un plic zahăr vanilat, un plic praf de copt, sare.
Pentru început se mixează gălbenușurile cu uleiul, un praf de sare, praful de copt, vanilia și iaurtul.
Apoi albușurile se bat spumă și, când acestea încep să se formeze, se adaugă zahărul.
Aluatul cu gălbenuș se amestecă cu 200 g făină și, la final, se pune spuma de albuș.
Se toarnă amestecul final în tava de copt tapetată cu hârtie de copt și se așază jumătăți de caise trecute prin 20 g făină. Se lasă la cuptor 40 de minute, după care se servește.
- 5 ouă, 200 g iaurt, 100 ml ulei, 200 g zahăr, 220 g făină, 500 g caise, un plic zahăr vanilat, un plic praf de copt, sare.
Pentru început se mixează gălbenușurile cu uleiul, un praf de sare, praful de copt, vanilia și iaurtul.
Apoi albușurile se bat spumă și, când acestea încep să se formeze, se adaugă zahărul.
Aluatul cu gălbenuș se amestecă cu 200 g făină și, la final, se pune spuma de albuș.
Se toarnă amestecul final în tava de copt tapetată cu hârtie de copt și se așază jumătăți de caise trecute prin 20 g făină. Se lasă la cuptor 40 de minute, după care se servește.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Miercuri, 28 Iunie 2017
Miercuri, 28 Iunie 2017
Miercuri, 28 Iunie 2017
Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Vineri, 09 Iunie 2017
Vineri, 09 Iunie 2017
Vineri, 09 Iunie 2017