Premieră la TopEstate.ro

Prețul la zi al locuințelor, la un click distanță

441
Prețul la zi al locuințelor, la un click distanță - 02a3f3d9137530dd2d4b01eeada24cc1.jpg
Portalul www.TopEstate.ro a lansat, în premieră națională, un nou serviciu pentru cumpărătorii și vânzătorii de locuințe – indicatorul imobiliar, care oferă întotdeauna o medie a prețurilor de pe piață.
"De fiecare dată când vizionezi o locuință, indicatorul îți arată dacă oferta selectată este mai scumpă sau mai ieftină față de grupul cu care se face comparația. Indicatorul calculează totul în timp real, actualizând permanent valorile. Putem face acest lucru, pentru că am ajuns să avem o ofertă extrem de mare, astfel încât mediile să fie reprezentative", a declarat, pentru Cuget Liber, Mihai Stan Soponaru, managerul portalului www.TopEstate.ro.
Mai mult, utilizatorii site-ului pot accesa și o pagină cu informații extinse, în care apar grafice cu evoluția prețurilor pe un anume segment al pieței, pe un interval de timp selectat (zile, luni).
Spre exemplu, cine vizualizează oferta de apartamente cu două camere din cartierul constănțean Tomis Nord observă că prețul mediu este de 55.300 euro, o diferență neglijabilă față media pe județ, care este de 55.373 euro, ceea ce înseamnă că prețurile din zonă sunt la zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2529 secunde