Procesul lui Dan Voiculescu a fost amânat pentru 5 februarie

292
Procesul lui Dan Voiculescu a fost amânat pentru 5 februarie - voiculescu86542332323295873000-1359625460.jpg
Procesul lui Dan Voiculescu a primit un nou termen pentru data de 5 februarie. Potrivit România TV, magistrații au motivat decizia prin faptul că dosarul trebuia repartizat aceluiași complet de judecată care s-a ocupat de dosarul președintelui fondator al PC în vara anului trecut. 


Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis să amâne dosarul repartizat prin intermediul calculatorului, noua dată a procesului fiind 5 februarie. Dan Voiculescu nu s-a prezentat, joi, în fața judecătorilor, fiind reprezentat de către avocații săi. 
Dosarul său se află pe masa judecătorilor din anul 2008.


Instanța a arătat că dosarul de corupție al lui Dan Voiculescu privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) trebuie să fie judecat de primul complet ce a fost stabilit în acest dosar, înainte de declinarea la Tribunalul București, și a anunțat că dezbaterile vor continua în 5 februarie, la completul format din judecătorii Corina Jîjîie, Lavinia Lefterache și Mariana Ghena.
Dan Voiculescu a demisionat luni din Senatul României. În urma părăsirii Parlamentului, președintele fondator al PC nu va mai fi judecat în dosarul de corupție de către judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție, completul care l-a condamnat pe Adrian Năstase la închisoare cu executare.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3577 secunde