Mihail Neamțu va candida în colegiul vacantat în urma demisiei lui Dan Voiculescu

997
Mihail Neamțu va candida în colegiul vacantat în urma demisiei lui Dan Voiculescu - mihailneamtu-1359642547.jpg
Președintele partidului Noua Republică, Mihail Neamțu, a anunțat joi într-o conferință de presă că va candida la alegerile din Colegiul senatorial din sectorul 4 al Capitalei în urma vacantării unui post de senator după demisia lui Dan Voiculescu din Parlamentul României. 


"Îmi exprim intenția de a candida pentru că eu cred că dreapta trebuie să recucerească Bucureștiul. Noua Republică are dreptul să lanseze un candidat în Colegiul unde cu sprijinul lui Piedone Dan Voiculescu a luat peste 70%. A nu candida reprezintă un act de lașitate și confirmă suspiciunea publicului de dreapta din România că prea des lideri importanți a acestei părți din dreapta au preferat colegii călduțe, soluții confortabile. E momentul să ne asumăm soluția inconfortabilă a luptei decât a pasivității, cu orice consecințe", a spus Mihail Neamțu. 


Potrivit Agerpres, președintele Noua Republică a mai spus că în 2014 au în vedere o participare pe cont propriu la alegerile europarlamentare, la alegerile prezidențiale din 2016, dar și la alegerile locale și cele parlamentare. 


"Acum suntem în situația de a căuta un candidat la funcția de președinte al României în condiții exclusiviste de calitate. Noi nu căutăm un candidat în alte partide, căutăm un candidat pentru funcția de președinte al României care se află undeva ascuns în capilarele societății românești și care nu a fost curtat suficient de actualele partide, căutăm acești oameni valoroși. Căutăm un Steve Jobs sau un Mark Zuckerberg. Un personaj care ar putea să schimbe imaginea României", a mai precizat președintele partidului Noua Republică.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7561 secunde