Rețete pentru pici
Pui cu migdale
Dacă ai rămas în pană de idei și dorești să prepari ceva delicios pentru copilul tău, îți recomandăm rețeta de pui cu migdale. Înainte de toate, trebuie să faci rost de următoarele ingrediente: două ouă bătute, două linguri de lapte, 30 grame de făină de migdale (migdale pisate), 20 grame de cașcaval ras, o lingură de arpagic tocat, sare, patru pulpe superioare de pui de câte 150 de grame fiecare, cinci felii de pâine albă tăiate în patru, două linguri cu ulei, 20 grame de unt, morcovi fierți și piure de cartofi pentru servire.
Într-un bol, se amestecă cu o furculiță ouăle, laptele, migdalele, cașcavalul, arpagicul și sarea, după care pieptul de pui se bate cu un ciocan de carne, iar cu un mixer de mână se obțin firimituri fine din pâine. Pulpele se trec prin amestecul cu ou, apoi prin firimiturile de pâine, se acoperă și se țin la frigider timp de 30 de minute. Se încinge uleiul într-o tigaie mare, apoi se pun pulpele la rumenit, câte cinci minute pe fiecare parte. În final, pulpele de pui cu migdale se servesc cu morcovi fierți și piure de cartofi.
Într-un bol, se amestecă cu o furculiță ouăle, laptele, migdalele, cașcavalul, arpagicul și sarea, după care pieptul de pui se bate cu un ciocan de carne, iar cu un mixer de mână se obțin firimituri fine din pâine. Pulpele se trec prin amestecul cu ou, apoi prin firimiturile de pâine, se acoperă și se țin la frigider timp de 30 de minute. Se încinge uleiul într-o tigaie mare, apoi se pun pulpele la rumenit, câte cinci minute pe fiecare parte. În final, pulpele de pui cu migdale se servesc cu morcovi fierți și piure de cartofi.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Marţi, 25 Octombrie 2011