Puloverul supradimensionat, în trend

112
Puloverul supradimensionat, în trend - puloversupradim-1382526398.jpg

Articole recomandate

Puloverul este piesa centrală a sezonului toamnă/iarnă 2013 - 2014, indiferent că alegi un model clasic, un cardigan sau unul supradimensionat. La categoria grea, puloverul supradimensionat se transformă în funcție de dorințele tale și poate juca atât rol de jachetă, cât și de piesă de purtat sub palton sau geacă, sau de ce nu, de rochie?

Versatilitatea sa îl transformă în cel mai util item pe care îl poti avea la îndemână atât în zilele călduroase de toamnă, când dimineața și seara ai nevoie de un strat în plus de pus pe deasupra, dar în egală măsură îți va fi de folos și când temperaturile scad, pe post de jachetă supradimensionată.

Ca să nu mai vorbim că puloverul supradimensionat este atât de chic, oferindu-ți în același timp o doză de relaxare tocmai bună pentru a înfrunta provocările sezonului.

De la modele tip cardigan, deschise în față, până la puloverele cu design clasic, închise, cu sau fără gât, puloverele over-sized fac furori în acest sezon, iar cel mai bun mod de a le purta este suprapunerea.

(Sursa: www.one.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Vrei o viață sexuală și mai hot?
Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Tu știi să discuți cu iubitul tău?
Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cuplurile dau sexul pe tehnologie
Pagina a fost generata in 1.7896 secunde